20.2 C
Koprivnica
Nedjelja, 14. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
proizvodnja drvene ambalaže

FOTO Obiteljski obrt Koleks proslavio 30 godina uspješnog poslovanja, K. Kolarević: Ovo nije posao od 7 do 3, to je izazov koji čovjeka tjera dalje
F

U Koprivničko-križevačkoj županiji trenutno posluje 1300 obrtnika, što je sedamdesetak više nego prethodnu godinu.

Ne propustite

U Molvama je svečano obilježeno 30 godina uspješnog rada obiteljskog obrta Koleks. 

Obitelj Kolarević bavi se proizvodnjom drvene ambalaže, zapošljava 18 radnika, a obrt je prošle godine ostvario oko šest milijuna prihoda, od čega se 20% proizvodnje izvozi u Austriju i Italiju. Proizvodnja spada u ekološku te imaju certifikat ISPM 15 što znači da je svaka paleta fitosanitarno ispravna jer se toplinski obrađuje.

– Ovo nije posao od sedam do tri nakon kojeg ideš doma. To je izazov koji čovjeka tjera dalje, a nagrada je kad se okreneš iza sebe i vidiš rezultate. Znam da nije lako biti poduzetnikom ili obrtnikom, ali uz marljiv i predan rad sve se može. Zahvaljujem svima koji prate i podržavaju naš rad i opstanak na tržištu – kazala je vlasnica obrta Ksenija Kolarević.

Župan Darko Koren je čestitao obitelji Kolarević na postignutim rezultatima i obiteljskom zajedništvu koje su uklopili u posao, dodavši kako su pravi primjer uspješnog poslovanja.

– Sigurno je da nije lako u današnje vrijeme stvarati i biti gospodarstvenik te možemo reći kako samo oni najuporniji opstaju, što dokazuje i obitelj Kolarević. Ovaj obrt je po mnogočemu slika malog uspješnog obrta u Hrvatskoj i važno je da je u poslu cijela obitelj i da imate nasljednike, što vam garantira razvoj i širenje. Zahvaljujem i općini Molve koja vas je podržala u radu te vam želim mnogo zdravlja, sreće, dobrih odluka i još boljih rezultata – poručio je župan.

Čestitke obitelji Kolarević uputili su i načelnik Molvi Zdravko Ivančan, predsjednica županijske Obrtničke komore Irena Kovačić,  predsjednik Udruženja obrtnika Đurđevac Damir Golubić, predsjednik Udruge obrtnika Općine Molve Franjo Andrašić, te ostali prijatelji i poslovni partneri. Nakon pozdravnih obraćanja, krenulo se u obilazak proizvodnih pogona, a proslavom ove obljetnice obilježen je i Dan obrtnika Općine Molve.

U Koprivničko-križevačkoj županiji trenutno posluje 1300 obrtnika, što je sedamdesetak više nego prethodnu godinu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori 2024.

DOBAR HONORAR Članovima izbornih povjerenstava do 1390 eura naknade, a biračkim odborima 20 puta manje!

Kao i svaki izbori dosad, tako ni ovi ne mogu proći bez članova izbornih povjerenstava. DIP je objavio, prenosi...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×