12.4 C
Koprivnica
Četvrtak, 8. lipnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
SVEČANOST

FOTO Odlični križevački učenici za uspjehe nagrađeni s 500 i 300 kuna, Rajn: Vi ste budućnost
F

Prijem je održan u dvorani Hrvatskog doma.

Ne propustite

U dvorani Hrvatskog doma u Križevcima održana je svečanost za učenike osnovnih škola koji su svih osam razreda završili s općim uspjehom 5.0, učenike srednjih škola koji su sve razrede završili s odličnim uspjehom, kao i učenike i njihove mentore koji su u školskoj godini 2020./2021. osvojili jedno od prvih triju mjesta/nagrada na državnim natjecanjima ili su sudjelovali na državnom natjecanju, susretu ili smotri.

– Specifična područja u kojima djelujete i stvarate zapravo su inspiracija kojom nastojimo djelovati kao gradska zajednica, a državna natjecanja na kojima ste sudjelovali najbolji su primjer kako prenosite ime našega grada diljem Hrvatske. Na tome vam od srca čestitam, a još više zahvaljujem. Vi ste budućnost, a nadam se inspiracija i za ostale kolege u vašim generacijama i vjerujem da ćete tako biti i u godinama i desetljećima koji dolaze – poručio je gradonačelnik Mario Rajn.

Mario Rajn // Foto: Grad Križevci

Nagrađen je 31 učenik odlikaš osnovnih i srednjih škola. Njih 19 je iz osnovnih škola Ljudevita Modeca i Vladimir Nazor te osnovnoškolskog programa Glazbene škole Alberta Štrige Križevci, dok ih je 12 bilo polaznika srednjih škola, odnosno Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkoga, Srednje škole Ivan Seljanec i srednjoškolskog programa Glazbene škole Alberta Štrige. Nagrađeno je i ukupno 29 osnovnoškolaca i učenika glazbene škole koji su osvojili tri najviša mjesta na državnim i međunarodnim natjecanjima i smotrama, a i tri učenice srednjih škola s mentorima.

Učenici osnovnih i četverogodišnjih srednjih škola iz gradskog proračuna dobili su po 500 kuna. Oni koji su završili trogodišnje program primit će po 300 kuna.

Foto: Grad Križevci

Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

zanimljivo

Muškarci u ovim horoskopskim znakovima vole i znaju kako usrećiti žene

U potrazi za odgovorom 'je li on onaj pravi' poseže se i za astrologijom koja nudi moguće odgovore na...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti