U zdravom tijelu zdrav duh

FOTO Održano sportsko druženje na Trgu sv. Jurja u Đurđevcu, gradonačelnik izrazio veliku zadovoljstvo đurđevačkim sportom

Sve sportske udruge i klubovi koji su uključeni u rad Zajednice predstavljali su svoje aktivnosti i ostvarene rezultate, dok su se građani mogli i sami okušati u raznim sportovima.

13:06h
0
Sportsko druženje u Đurđevcu // Foto: djurdjevac.hr

Zajednica sportskih udruga Grada Đurđevca jučer je organizirala predstavljanje sportskih udruga kako bi promovirala zdrav način života, a sve je bilo popraćeno sportskim demonstracijama. Sve to trajalo je od 10 do 13 sati.

Osim sportskih udruga, raznoraznim sportskim igrama pridružili su se i osnovnoškolci te članovi Udruge Mali Princ. Sve sportske udruge i klubovi koji su uključeni u rad Zajednice predstavljali su svoje aktivnosti i ostvarene rezultate, dok su se građani mogli i sami okušati u raznim sportovima.

Gradonačelnik Hrvoje Janči izrazio je veliko zadovoljstvo radom i ostvarenim rezultatima đurđevačkih sportskih udruga, a ovu priliku je iskoristio za druženje sa najmlađim sportašima. Ovaj događaj iskorišten je da se i najmlađima ukaže na važnost svakodnevnog bavljenja sportom, dok su djelatnici policije upozoravali najmlađe na sigurnost u prometu.

 

čitam...
Loading...