4 C
Koprivnica
Srijeda, 17. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
EDUKATIVNO PUTOVANJE

FOTO Osnovnoškolci Koprivničkog Ivanca i članovi Udruge Bolje sutra posjetili Krk
F

Projekt je odobren na Natječaju Ministarstva znanosti i obrazovanja u Šk/god 2018/19., područje medijska i financijska pismenost.

Ne propustite

Učenici Osnovne škole Koprivnički Ivanec, članovi Udruge osoba s invaliditetom Bolje sutra, učitelji te volonteri Udruge početkom mjeseca bili su dio edukativnog, jednodnevnog putovanja.

Njih 49 na putovanju naziva Kasicu i tablet u ruke – put pod noge posjetili su otok Krk, upoznavši se s poteškoćama u javnom prijevozu osoba s invaliditetom, arhitektonskim barijerama u turističkim, kulturnim i drugim sadržajima u Hrvatskoj. Posjetili su, također, Crkvu sv. Lucije u Jurandvoru te Bašku, a primijenili su i stečena znanja o raspolaganju osobnom ušteđevinom.

Partneri u projektu su OŠ Koprivnički Ivanec, Koprivničko-križevačka županija i Općina Koprivnički Ivanec. Projekt je odobren na Natječaju Ministarstva znanosti i obrazovanja u Šk/god 2018/19., područje medijska i financijska pismenost.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

UZBUNE I SLAVLJA U HRVATSKOJ SAHARI

FOTO/VIDEO Anđela Lenhard Antolin predstavila svoju knjigu priča za najmlađe inspiriranu đurđevačkim posebnostima

Anđela Lenhard Antolin, poznata đurđevačka novinarka u Gradskoj je knjižnici predstavila svoju knjigu priča za djecu "Uzbune i slavlja...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×