novosti

FOTO Otkrili smo kada Inkubator kreativnih industrija otvara svoja vrata, a znamo i ima li još mjesta

Prostori uključuju uredske prostore za inkubaciju, laboratorije i zajedničke prostorije te dvorane za sastanke.

18:00h
0
Inkubator Kreativnih Industrija // Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

Posjetili smo tek izgrađeni Inkubator kreativnih industrija prije više od mjesec dana. Osim što smo zavirili u svaki kutak razgovarali smo s direktoricom Koprivničkog Poduzetnika Martinom Mak koja nam je otkrila mnogo detalja vezanih za poslovanje, ali i kakvi su planovi kojih ne nedostaje.

Ovih je dana objavljen je i javni natječaj za korištenje poslovnih prostora u Inkubatoru kreativnih industrija i Poduzetničkom inkubatoru Dravska. 

Predmet natječaja je davanje u zakup Inkubacijskih prostora koji su predmet ovog poziva, a nalaze se u dvije zgrade ukupne površine 2.502,47 m2, u Inkubatoru kreativnih industrija na adresi Žarka Dolinara i u Poduzetničkom inkubatoru Dravska na adresi Dravska 17, u Koprivnici.

Danas smo razgovarali s direktoricom Koprivničkog Poduzetnika Martinom Mak koja nam je otkrila kako Inkubator kreativnih industrija otvara svoja vrata 24. listopada. 

Podsjetimo, prostori uključuju uredske prostore za inkubaciju, laboratorije i zajedničke prostorije te dvorane za sastanke.

 

 

čitam...
Loading...