4.6 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Frekventna lokacija

FOTO Otvoreni radovi u Starogradskoj ulici vrijedni milijun kuna, Jakšić najavio daljnje obnavljanje prometnica
F

Ne propustite

Ovo je vrlo važna i vrlo frekventna prometnica, vodi prema Bjelovaru i Jagnjedovcu tako da je to jedan od izlaza iz grada. Prilagodit će se i kolni prilazi, urediti zelene površine i poboljšati sustav odvodnje oborinskih voda, rekao je Mišel Jakšić.

Danas su počeli radovi u Starogradskoj ulici u naselju Starigrad kraj Koprivnice vrijedni milijun kuna.

Radovi su na dijelu ulice od kružnog toka na cesti DC-2 do raskrižja s Krešimirovom ulicom, a ukupno se protežu na 1300 metara. Danas je radove obišao i zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika Mišel Jakšić.

Radovi na asfaltiranju Starogradske ulice // Foto: Matija Gudlin
Radovi na asfaltiranju Starogradske ulice // Foto: Matija Gudlin

– Danas smo u našoj Starogradskoj ulici gdje ćemo iz sredstava održavanja u izvođenju radova od strane Kominga presvući kolnik novim slojem asfalta. Ovo je vrlo važna i vrlo frekventna prometnica, vodi prema Bjelovaru i Jagnjedovcu tako da je to jedan od izlaza iz grada. Prilagodit će se i kolni prilazi, urediti zelene površine i poboljšati sustav odvodnje oborinskih voda – rekao je Jakšić.

Naglasio je da je Grad do ovih radova već potrošio pet milijuna kuna na održavanje prometnica, a priprema se i još radova u ulici Hrvatske državnosti kojima će se dostići iznos od osam do devet milijuna kuna.

Radovi su već poodmakli i trebali bi trajati samo nekoliko dana kako stanovnici tog dijela i promet koji se odvija ne bi dugo trpjeli.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Novo izdanje

RENESANSNI FESTIVAL Poznati prvi detalji o ovogodišnjoj manifestaciji, evo kada ćemo na bedeme

Renesansni festival i ove će godine krasiti koprivničke bedeme, a poznate su prve informacije o manifestaciji. Tako će se ove...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×