19.8 C
Koprivnica
Četvrtak, 20. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
U ĐURĐEVCU

FOTO Ove godine će po prvi put sjesti u školske klupe! Škola organizirala upoznavanje prvašića, crtalo se, pisalo i brojalo do deset
F

Osim rada s djecom stručni suradnici su razgovarali s odgajateljicama te na taj način dobili vrijedne informacije o djeci, njihovim interesima za pojedine aktivnosti te sadržajima pripreme djece za polazak u školu

Ne propustite

U protekla dva tjedna stručni suradnici Osnovne škole Đurđevac te ravnatelj škole kroz različite aktivnosti upoznali su buduće učenike prvog razreda s prostorima škole te s radom učitelja. Tom prilikom u školi su se okupila 84 djeteta, od njih 94.

Školski pedagog Nikola Vuković upoznao je djecu s prostorom učionice, prezentirao im nastavne predmete koje ih očekuju u prvom razredu.

Djeca su rješavala zadatke, crtala raznorazne crteže ljudi, geometrijskih likova, pisali su vlastita imena, brojali do deset i provjeravali predznanje u računanju.

Foto: Grad Đurđevac

Logopedinja, Doroteja Plantak je u razgovoru s učenicima provjeravala izgovor pojedinih glasova i riječi, vježbala s djecom analizu i sintezu riječi te utvrdila da među djecom ima već i dobrih čitača.

Psihologinja, Marija Sladoljev razgovarala je djecom o školi, školskom okruženju, ponašanju u prometu, dječjim osjećajima kao i o njihovim očekivanjima od škole.

Ravnatelj škole, Danijel Domišljanović za djecu je pripremio poligon u sportskoj dvorani te kroz vježbe i različite aktivnosti upoznao djecu s nastavom TZK. Razgovarao je s djecom o njihovim aktivnostima na otvorenom, važnosti bavljenja sportom te im govorio aktivnostima koje ih očekuju u školi.

Foto: Grad Đurđevac

Osim rada s djecom stručni suradnici su razgovarali s odgajateljicama te tako dobili vrijedne informacije o djeci, njihovim interesima za pojedine aktivnosti te sadržajima pripreme djece za polazak u školu.

Spomenimo na kraju, roditeljski sastanak za roditelje budućih učenika prvog razreda je u četvrtak, 9. veljače s početkom u 17 sati u sportskoj dvorani škole.

Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nema više gledanja

Netflix uskoro više neće raditi na ovim modelima televizora, provjerite je li vaš na popisu

Počevši od 24. srpnja 2024., Netflix će prestati nuditi podršku za svoju primjenu na više od 10 modela televizora. Drugim...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×