11.2 C
Koprivnica
Utorak, 21. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
U ĐURĐEVCU

FOTO Ove godine će po prvi put sjesti u školske klupe! Škola organizirala upoznavanje prvašića, crtalo se, pisalo i brojalo do deset
F

Osim rada s djecom stručni suradnici su razgovarali s odgajateljicama te na taj način dobili vrijedne informacije o djeci, njihovim interesima za pojedine aktivnosti te sadržajima pripreme djece za polazak u školu

Ne propustite

U protekla dva tjedna stručni suradnici Osnovne škole Đurđevac te ravnatelj škole kroz različite aktivnosti upoznali su buduće učenike prvog razreda s prostorima škole te s radom učitelja. Tom prilikom u školi su se okupila 84 djeteta, od njih 94.

Školski pedagog Nikola Vuković upoznao je djecu s prostorom učionice, prezentirao im nastavne predmete koje ih očekuju u prvom razredu.

Djeca su rješavala zadatke, crtala raznorazne crteže ljudi, geometrijskih likova, pisali su vlastita imena, brojali do deset i provjeravali predznanje u računanju.

Foto: Grad Đurđevac

Logopedinja, Doroteja Plantak je u razgovoru s učenicima provjeravala izgovor pojedinih glasova i riječi, vježbala s djecom analizu i sintezu riječi te utvrdila da među djecom ima već i dobrih čitača.

Psihologinja, Marija Sladoljev razgovarala je djecom o školi, školskom okruženju, ponašanju u prometu, dječjim osjećajima kao i o njihovim očekivanjima od škole.

Ravnatelj škole, Danijel Domišljanović za djecu je pripremio poligon u sportskoj dvorani te kroz vježbe i različite aktivnosti upoznao djecu s nastavom TZK. Razgovarao je s djecom o njihovim aktivnostima na otvorenom, važnosti bavljenja sportom te im govorio aktivnostima koje ih očekuju u školi.

Foto: Grad Đurđevac

Osim rada s djecom stručni suradnici su razgovarali s odgajateljicama te tako dobili vrijedne informacije o djeci, njihovim interesima za pojedine aktivnosti te sadržajima pripreme djece za polazak u školu.

Spomenimo na kraju, roditeljski sastanak za roditelje budućih učenika prvog razreda je u četvrtak, 9. veljače s početkom u 17 sati u sportskoj dvorani škole.

Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

ovo se ne propušta

Kakav spektakl! Jelena Rozga i Lidija Bačić dolaze u Podravinu, uveličat će feštu jedne naše općine, evo kada i gdje

Fenomenalna vijest stigla je za sve ljubitelje i ljubiteljice Lidije Bačić i Jelene Rozge koje će ubrzo posjetiti našu...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti