23.5 C
Koprivnica
Utorak, 28. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
žarište?

FOTO Ovo je nelegalni starački s 20 štićenika u Legradu u kojem se pojavila korona, inspektorice su upravo ušle unutra
F

Naša ekipa na mjestu je događaja, a po samom dolasku 'gazda' neleganog doma, Ladislav Sabo, potjerao je našu ekipu iako su mu dali priliku da objasni situaciju. S ulice se vidi kako tamo ima nekoliko osoba i kako se zaista nešto događa.

Ne propustite

Načelnik županijskog Stožera civilne zaštite jučer je na konferenciji za medije otkrio kako je jedan od šest novih slučajeva zaraze ustanovljen u Legradu, u staračkom domu koji radi već duže vrijeme na crno, a oni o tome nisu imali nikakva saznanja.

Saznali smo kako se radi o tvrtci Keris d.o.o koja već duže ne postoji jer je likvidirana još 2015. godine. No, čini se kako to nije spriječilo vlasnike da i dalje imaju starački.

Danas nam je načelnik Stožera otkrio kako su u nelegalni dom upravo ušle inspektorice ministarstva i Državnog inspektorata te vrše istragu i uviđaj. Stigle su oko 10 sati. Jučer su popisane sve osobe koje su se nalazile u domu, a danas će biti poznati njihovi nalazi, rekao nam je načelnik Ljubić.

Naša ekipa na mjestu je događaja, a po samom dolasku ‘gazda’ neleganog doma, Ladislav Sabo, potjerao je našu ekipu iako su mu dali priliku da objasni situaciju. S ulice se vidi kako tamo ima nekoliko osoba i kako se zaista nešto događa.

Susjedi su nam otkrili kako u tom nelegalnom domu ima oko 20 osoba, a supruga Ladislava Sabe obnašala je ulogu njegovateljica. Osoba koja je zaražena bila je djelatnica doma, ako se to tako može nazvati.

NAJNOVIJE: Nelegalni starački proglašen je karantenom, nitko ne smije ni unutra ni van!

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

pametni izbor

Savjeti za stvaranje modernog i energetski učinkovitog doma

Moderan i ekonomski učinkoviti dom ne samo da je moguće nego je i koristan za okoliš i vaš novčanik....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×