6.8 C
Koprivnica
Četvrtak, 25. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
TURISTIČKI POTENCIJAL

FOTO Park-šuma Borik polako poprima novi izgled, obnavljaju se i mijenjaju stare sprave
F

Postavit će se 18 informativno-edukacijskih klupa kojima će se prenositi priča o nastanku i vrijednosti Đurđevačkih pijesaka, bogatstvu bilnoga i životinjskoga svijeta te suživotu čovjeka i pijeska

Ne propustite

Park-šuma Borik u Đurđevcu polako poprima svoj novi, obnovljeni izgled. Trenutno se obnavljaju i mijenjaju stare sprave za vježbanje. Uz nove će biti postavljene smjernice s ekološkim porukama.

Postavit će se 18 informativno-edukacijskih klupa kojima će se prenositi priča o nastanku i vrijednosti Đurđevačkih pijesaka, bogatstvu bilnoga i životinjskoga svijeta te suživotu čovjeka i pijeska, stoji na službenim gradskim stranicama. Cilj je, poručuju, uz amfiteatar pokraj novoga hostela, poboljšati turističku ponudu Đurđevca, ali i omogućiti rekreaciju na otvorenom.

Početak trim-staze bit će pomaknut sa sadašnjeg ulaza, pokraj salona namještaja, te će se povezati s drvenom šetnicom koja povezuje utvrdu Stari grad, Hrvatsku Saharu te posjetiteljski centar Đurđevački pijesci.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Obljetnica

FOTO/VIDEO Rotary klub Koprivnica slavi 20. rođendan u Domoljubu, došli brojni poznati Koprivničanci

Rotary klub Koprivnica svečanošću u Domoljubu slavi svoju 20. obljetnicu. Tim su povodom u Domoljub došle brojne Koprivničanke i Koprivničanci...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×