0.7 C
Koprivnica
Utorak, 5. prosinca 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
prva nedjelja

FOTO U Pitomači upaljena prva adventska svijeća
F

Ne propustite

Prvu adventsku svijeću službeno su upalili učenici Srednje škole Stjepana Sulimanca Pitomača.

U sklopu početka obilježavanja Adventa u središtu Pitomače, na ljetnoj pozornici, postavljen je veliki adventski vijenac.

Vijenac su sastavile članice udruge Čuvarice kulturne baštine iz Kladara, udruga žena Dinjevac i Starogadački Marof, a ukrasili su ga stažisti Općine Pitomača. Prvu adventsku svijeću službeno su upalili učenici Srednje škole Stjepana Sulimanca Pitomača.

Uz to, Općina Pitomača, u suradnji s udrugom Čuvarice kulturne baštine Kladare i udrugom iz Starogradačkog Marofa, pripremila je za svoje mještane lepinje, dok su učenici Srednje škole Stjepana Sulimanca u suradnji s restoranom “Stara Pivnica”, također pripremili prigodnu zakusku uz čaj i kuhano vino.

Osim toga, prodavali su se i ručni radovi poput adventskih vijenaca i raznih božićnih ukrasa, a odaziv mještana bio je velik.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Divna prigoda

FOTO Biskup Radoš krstio peto dijete u obitelji Seleš, Ivana i Ivan: Izazovno je imati veliku obitelj, a djeca su stvarno najveće bogatstvo

Advent je u župi svetog Jurja u Đurđevcu počeo na najljepši mogući način, krštenjem petog djeteta u obitelji Ivane...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti