TREĆI DAN

FOTO Po snažnoj kiši zaključen grupni dio Pan Ljetne lige, izvučeni parovi četvrtfinala

Turnir se četvrtfinalim utakmicama nastavlja u petak.

22:56h
0
Foto: Marko Dedić

Treći i posljednji dan utakmica po skupinama na Pan Ljetnoj ligi u Koprivnici odigran je danas.


Četvrtfinale su u ponedjeljak osigurali Jelena Trade, CB Still/MNK Klub 75 Kotoriba, MNK Meteora futsal, Robin marketi 0-24 i Garanta, a danas su im se pridružili Grubješić prijevoz/OPG Mijatović, Vintage bar i Klikaj.hr.

Program je otvorio ogled Kampusa Vintage Bara. Rezultat je glasio 1-3 za Vintage koji je mogao i mnogo više puta zatresti protivničku mrežu, ali je nedostajalo preciznosti.

Potom su na umjetni travnjak pokraj Gradskog stadiona Ivana Kušeka Apaša izašli Grubišić prijevoz/OPG Mijatović aronija i Inoxmont-VS. Dolazak nepovoljnog vremena otjerao je dio gledatelja, no oni koji su ostali svjedočili su velikom preokretu i pobjedi Mijatović aronije 4-3.

Posljednju utakmicu igrali su Klikaj.hr i Kampus. U tim je trenucima pljusak okupao teren na kojemu je, pak, viđena kiša pogodaka. Klikaj.hr slavio je visokih 7-0. Za kraj su snage trebali odmjeriti Vintage Bar i Klikaj.hr, no uslijed prejake kiše utakmica je odgođena te će se odigrati u petak uoči četvrtfinala.

Potom su izvučeni četvrtfinalni parovi. Igrat će Jelena Trade Garanta, Grubješić prijevoz/OPG Mijatović aronija i CB Still/MNK Klub 75 Kotoriba, Robin marketi 0-24 i drugoplasirani iz skupine A te MNK Meteora futsal i pobjednik skupine A.

Četvrtfinale će se odigrati u petak, s time da će satnica biti naknadno objavljena. Subota je rezervirana za veliku završnicu. Spomenimo kako je Horvatinović (Grubješić prijevoz/OPG Mijatović aronija) sa šest pogodaka trenutno najbolji strijelac.

Pan Ljetna liga Koprivnica 2019., 3. srpnja, rezultati:

Kampus – Vintage Bar 1-3
Grubišić prijevoz/OPG Mijatović aronija – Inoxmont-VS 4-3
Klikaj.hr – Kampus 7-0
Vintage Bar – Klikaj.hr / petak, 19.20 sati

Četvrtfinale, 5. srpnja, raspored:

Robin marketi 0-24 – A2
MNK Meteora futsal – A1
Jelena Trade – Garanta
Grubješić prijevoz/OPG Mijatović aronija – CB Still/MNK Klub 75 Kotoriba

čitam...