9.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 21. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
impresivno

FOTO Počela je gradnja novog Podravkinog logističko-distributivnog centra, pogledajte kako će izgledati kada završe svi radovi
F

U kolovozu će započeti postavljanje armirano-betonske montažne konstrukcije ekspedita, dok će početkom rujna započeti izvođenje samonosive regalne konstrukcije visoko regalnog skladišta

Ne propustite

Radovi na izgradnji novog modernog Podravkinog logističko-distributivnog centra u punom su jeku.

Podsjetimo, gradnja investicije vrijedna je 48 milijuna eura i odvija se prema planu, a radovi će obuhvatiti 26.000 metara kvadratnih bruto tlocrtne površine.

– Trenutno je u tijeku izvođenje građevinskih radova. Napravljeni su iskopi i zatrpavanje tla, postavlja se armatura, a uskoro se očekuje i početak betoniranja temeljne ploče visoko- regalnog skladišta. U kolovozu će započeti postavljanje armirano-betonske montažne konstrukcije ekspedita, dok će početkom rujna započeti izvođenje samonosive regalne konstrukcije visoko regalnog skladišta – ističu iz Podravke.

Foto: Podravka

Dodaju da je u ovom slučaju riječ o najvećoj investiciji u sklopu Strategije poslovanja Grupe Podravka do 2025. te jednoj od najvećih kapitalnih investicija u povijesti kompanije.

– Novi logističko distributivni centar zamijenit će više manjih, postojećih skladišta na različitim lokacijama. Nalazi se u neposrednoj blizini Podravkinih tvornica, što će omogućiti povezanost s postojećim izvoznim skladištem te značajno smanjiti potrebu za internim transportom, a time doprinijeti i smanjenju emisije CO2 – poručuju.

Dodajmo da će logističko-distributivni centar zadovoljiti očekivane potrebe za skladišnim prostorom na tržištu Hrvatske u sljedećih deset godina. Ako će biti potrebe, u budućnosti se može i proširiti, a predviđena je i instalacija solarnih panela na krovove.

Foto: Podravka
Foto: Podravka
Foto: Podravka
Foto: Podravka
Foto: Podravka
Foto: Podravka
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dom kulture

FOTO Ljubitelji umjetnosti minijaturnog drveća došli su na svoje, pogledajte izložbu

U Domu kulture U Đurđevcu može se razgledati izložba 30 patuljastih, većinom autohtonih vrsta drveća, koje je u sklopu...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×