Šoderica OpenAir

FOTO Pod noćnim nebom Šoderice Tomcraft svojim setom hipnotizirao publiku

12:13h
0
Foto: Matija Gudlin

Obale Šoderice nakon mjeseci mira i tišine ponovno su postale mjesto održavanja najboljih događaja. Prošlog tjedna sezona je otvorena odlično posjećenim nastupom grupe Vigor, dok su na red ovog tjedna došli ljubitelji elektronske glazbe i cjelonoćnog partijanja.

Svojim elektronskim beatovima komarce su u petak potjerala četiri DJ-a: Kizo, Loci, TurkTheDJ i Tysla. Zbog kroničnog nedostatka prave klupske scene u okolici mnogi su njihov nastup dočekali s oduševljenjem.

Ove subote uz podršku Seraphim Codexa, ShiPea, Sashe Delimara, Limex i Fajkee na pozornicu je stao legendarni Tomcraft.

Europsku rave scenu obogatio je svojim hitovima Loneliness, Prosac, Overdose i mnogim drugima, a svakom iole upućenijem partijaneru na spomen njegovog imena dižu se dlake na tijelu. Surađivao je s mnogim glazbenicima i eksperimentirao s različitim glazbenim stilovima, no njegov zvuk oduvijek je bio prepoznatljiv zbog čega je dobio posebno mjesto u rave supkulturi.

Kako ga je publika ovih prostora posljednji put vidjela prije 12 godina na Partyloop 3rd Anniversaryu, u vrijeme kada je klupska scena doživljavala svoje posljednje trzaje, neopisiva je atmosfera koja je zavladala obalama Šoderice kada je zavrtio set.

Ljubitelje elektronske glazbe, upravo na Partyloop Open Airu za dva tjedna, u subotu 24. lipnja, na Šoderici očekuje još jedan veliki party uz najpoznatije hrvatsko ime na svjetskoj elektronskoj sceni Petra Dundova i besplatan upad! 

čitam...
Loading...