PODRŠKA

FOTO Podravka vrijednom donacijom pomogla Osmijehu – udruzi za terapijsko jahanje

Kako bi imali mogućnost provoditi programe kojim pomažu djeci s poteškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom, posebice u vrijeme krize prouzrokovane pojavom koronavirusa, Udruzi su potrebna financijska sredstva.

09:55h
0
Foto: Osmijeh - udruga za terapijsko jahanje

Osmijeh – udruga za terapijsko jahanje, koja djeluje u Peterancu, dobila je vrijednu donaciju.


Kako bi imali mogućnost provoditi programe kojima pomažu djeci s poteškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom, posebice u vrijeme krize prouzrokovane pojavom koronavirusa, potrebna su financijska sredstva.

– Od samih početaka djelovanja Osmijeha, Podravka i Udruga Puls podržavaju rad Udruge i svih njihovih aktivnosti pa je tako i sada, u ovom teškom periodu, upravo Podravkina donacija bila ta kojom je omogućen daljnji opstanak i rad Udruge u drugoj polovici ove godine, subvencija članarine sudionicima aktivnosti, ali i ostanak tri konja terapeuta u Udruzi koji će i dalje imati prilike uveseljavati Osmijehove drage jahače – poručuju iz Udruge.

Napominju kako su njihov rad u počecima korona-krize podržali Komunalac d.o.o., KC Vode d.o.o., Veterinarska stanica Križevci i Udruga volontera Podravke – PULS te Općina Peteranec, Grad Koprivnica i Koprivničko-križevačka županija za provedbu programa Jahanjem do osmijeha.

– Uz veliku zahvalu svima, podsjećamo da borba za opstanak Osmijeha, kao i drugih udruga, tu ne prestaje i vodi se svaki dan kako bi se omogućila financijska sredstva za daljnju provedbu programa – dodaju.

Foto: Osmijeh – udruga za terapijsko jahanje
Foto: Osmijeh – udruga za terapijsko jahanje
Foto: Osmijeh – udruga za terapijsko jahanje
Foto: Osmijeh – udruga za terapijsko jahanje
Foto: Osmijeh – udruga za terapijsko jahanje

čitam...