Hrvanje

FOTO Podravkaši Picer i Verčević brončani na Prvenstvu Hrvatske u Ludbregu, domaći hrvači HK Ludbreg ostvarili vrlo dobre uspjehe

10:31h
0
Picer i Verčević brončani u Ludbregu // Foto: HK Podravka
Picer i Verčević brončani u Ludbregu // Foto: HK Podravka

Na kadetskom Prvenstvu Hrvatske nastupilo je ukupno 120 boraca iz 18 klubova. Svoje predstavnike imali su Hrvački klub Ludbreg i Hrvački klub Podravka.

Kod HK Ludbreg, Marta Busija osvojila je prvo mjesto mlađih seniorki u kategoriji do 55 kilograma, kao i Iva Gerić kod kadetkinja u kategoriji do 60 kilograma. Dražen Oršuš osvojio je sjajnu broncu u kategoriji do 69 kilograma. Njegov prezimenjak Elvis bio je 13. u istoj kategoriji. Filip Matijević bio je 5. do 63 kilograma, David Čurila 10. u istoj kategoriji. Berislav Varović peto mjesto u kategoriji do 76 kg, a ekipno je HK LUbreg osvojio 11. mjesto kod kadeta, dok je kod mlađih seniorki i kadetkinja osvojeno 2. mjesto.

Pod vodstvom trenera Miroslava Mihalca, Hrvački klub Podravka se predstavila sa četiri svoja kadeta na kadetskom Prvenstvu Hrvatske u obližnjem Ludregu.

Filip Picer nastupio je u kategoriji do 58 kilograma u kojoj je osvojio brončanu medalju, dvije borbe je pobijedio, a dvije izgubio. Brončani je bio i Filip Verčević u kategoriji do 63 kilograma. Bio je bolji od svojih protivnika u dvije borbe dok je jednu izgubio.

U istoj kategoriji nastupio je i Luka Zobec koji je zauzeo peto mjesto. Peti bio je i Alen Nogić, ali u kategoriji do 69 kilograma. Alen je u najbrojnijoj kategoriji na turniru zabilježio dvije pobjede i dva poraza. Drugi poraz, odnosno finale repasaža za medalju brončanog sjaja Alen je kod rezultata 4:4 nažalost zbog ozljede morao predati. 

čitam...