liga prvakinja

FOTO Podravkašice pružile dobar, ali nedovoljan otpor jednom od najboljih europskih klubova, mađarskom Győru

Bilo je jasno kako Podravki treba čudo da bi došla do dobrog rezultata pogotovo kad se uzme u obzir slaba europska forma i malo načeta Dejana Milosavljević, najbolja igračica Podravke. 

19:29h
0
Foto: Ivan Brkić // RK Podravka Vegeta

U sportsku dvoranu Gimnazije Fran Galović, dom RK Podravka Vegete, danas je stigao mađarski Győri ETO KC, jedan od ponajboljih ženskih rukometnih klubova i jedan od favorita za osvajanje Lige prvakinja. Bilo je jasno kako Podravki treba čudo da bi došla do dobrog rezultata pogotovo kad se uzme u obzir slaba europska forma i malo načeta Dejana Milosavljević, najbolja igračica Podravke.


Tako je i krenulo, pred praznim tribinama Győr je odmah uspostavio dominaciju i došao u vodstvo 0-3. Igra mačke i miša krenula je od početnih minuta, nakon 15 minuta bilo je 5-8 za mađarsku ekipu, da bi se na poluvrijeme otišlo s rezultatom 8-13.

Podravkašice su se borile svim snagama, a s tribine ih je bodrila teško ozlijeđena Selena Milošević koju čeka duži oporavak koljena.

Drugi dio utakmice nastavio se u istom tonu. Győr se brzo odvojio na veću prednost koju je održavao i povećavao kroz utakmicu. Mađarska ekipa odnijela je pobjedu iz Koprivnice konačnim rezultatom 15-33. Spomenimo kako je posljednji gol Podravke zabila Lucija Jandrašić iz sedmerca. Bio je to njen prvi gol u Ligi prvakinja nakon povratka od ozljede koljena.

DELO EHF Liga prvakinja, grupna faza, 6. veljače, 18 sati

RK Podravka Vegeta – Győri ETO KC 15-33 (8-13)

čitam...