GOING GLOBAL LIVE

FOTO Podravkini i brojni podravsko-prigorski potencijali premijerno predstavljeni na gospodarskom sajmu u Londonu

Uz našu županiju, u Veliku Britaniju otputovali su predstavnici Međimurske, Varaždinske, Krapinsko-zagorske te Bjelovarsko-bilogorske županije.

15:57h
0
Foto: Koprivničko-križevačka županija

Koprivničko-križevačka županija, kao i četiri susjede, uz predstavnike Podravke d.d. nalaze se u Londonu na GOING GLOBAL LIVE gospodarskom sajmu gdje iznose vlastite gospodarske i turističke potencijale.

– Nastupamo prvi put. Dojam je zaista pozitivan, na nekoliko radionica mogao se pogledati sadržaj sajma. Na jednoj takvoj predstavili smo najvažnije iz sjeverozapadne Hrvatske. Posjetitelj su iskazali veliki interes, podijelili smo gotov sav promotivni materijal. Nadamo se kako ćemo i danas, kroz prezentaciju Podravke kao najveće kompanije koja se predstavlja ovdje, doživjeti pozitivne efekte – javio se župan Darko Koren, ujedno zahvalivši koprivničkoj tvrtki na pružanju logističke potpore.

Uz našu županiju, u Veliku Britaniju otputovali su predstavnici Međimurske, Varaždinske, Krapinsko-zagorske te Bjelovarsko-bilogorske županije. Dodajmo kako je zadovoljstvo predstavljenim izrazio hrvatski veleposlanik Igor Pokaz.

čitam...
Loading...