6.8 C
Koprivnica
Utorak, 27. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
kulturno - umjetnički program

FOTO Pogledajte kako je bilo na koncertu Od Županije samo najbolje
F

Ne propustite

Verica Rupčić, predsjednica Županijske skupštine, istaknula je kako je ova manifestacija divan način da kulturni amateri prezentiraju dio svog rada i da s veseljem rade na promociji svog društva, grada i županije.

Koncertom Od Županije samo najbolje koji se održao u Domu kulture u Đurđevcu završila je proslava 23. obljetnice djelovanja Koprivničko-križevačke županije.

Tom prilikom Verica Rupčić, predsjednica Županijske skupštine, istaknula je kako je ova manifestacija divan način da kulturni amateri prezentiraju dio svog rada i da s veseljem rade na promociji svog društva, grada i županije.

Kulturno-umjetnički program svojim nastupom upriličili su Puhački orkestar DVD-a Đurđevac, Tamburaški sastav i dječja grupa KUD-a Rudar iz Glogovca, Kulturno prosvjetno društvo Seljačka sloga iz Đelekovca, Mješoviti vokalni sastav KUD-a Stari graničar iz Cirkvene, Dječja grupa KUD-a Zrin iz Legrada, Dječja grupa Folklornog ansambla Koprivnica, Hrvatsko pjevačko društvo Kalnik iz Križevaca, Mažoretkinje grada Koprivnice, Kulturno umjetnički centar Koprivnica, Plesni studio Jump, KUD Prugovac, KUD Molve, KUD Ždala, Gradsko kazalište Đurđevac, Vokalni sastav KUD-a Tomislav iz Svetog Ivana Žabna te Folklorni ansambl Koprivnica.

Usto, postavljena je i izložba likovnih radova koji su sudjelovali na 31. državnom susretu likovnih stvaralaca, a na kojoj su svoje radove izložili Križevački likovni krug, Likovna sekcija KUD-a Tomislav iz Svetog Ivana Žabna, Likovna sekcija Podravka 72 iz Koprivnice te Udruga Kloštranska paleta iz Kloštra Podravskog.

Organizatori manifestacije su Koprivničko-križevačka županija i županijska Zajednice kulturno-umjetničkih udruga.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Na svu sreću

Učenik koji je danas skočio s prvog kata škole nalazi se izvan životne opasnosti

Izvijestili smo danas o učeniku koji je stradao u padu s prvog kata Osnovne škole u Ludbregu. Kako doznaje Dnevnik.hr,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×