8.5 C
Koprivnica
Nedjelja, 3. ožujka 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Napreduje

FOTO Pogledajte gradnju novog Podravkinog zdanja na Danici, veliko je kao dva nogometna igrališta i visoko kao sjedište kompanije
F

Podsjetimo, Podravkin logističko-distributivni centar zadovoljit će očekivane potrebe za skladišnim prostorom na tržištu Hrvatske u sljedećih deset godina, istaknuli su iz tvrtke

Ne propustite

Podravkin logističko-distributivni centar iz tjedna u tjedan poprima sve jasnije obrise konačnog zdanja vrijednog 48 milijuna eura.

Radovi neprekidno traju, a trenutno se na lokaciji industrijske zone Danica u Koprivnici ističe samonosiva regalna konstrukcija visoko-regalnog skladišta u koje će se stavljati palete s robom, ukupno njih 56 tisuća.

– Riječ je objektu tlocrtne površine gotovo kao dva nogometna igrališta i visine kao i poslovno sjedište kompanije. Sljedeći mjesec kreće i izvođenje instalacija, a nakon toga postavljanje krovišta i fasadnih panela – kažu iz Podravke.

Na izgradnji najvrjednije investicije u sklopu Strategije poslovanja Grupe Podravka do 2025. trenutno radi gotovo sto radnika. Osim izvođenja visoko-regalnog skladišta, u tijeku su i radovi na ekspeditu. Pri završetku je izvođenje armirane betonske konstrukcije, a ovog je mjeseca krenulo i postavljanje instalacija. Također, počela se graditi i administrativna zgrada.

Podsjetimo, Podravkin logističko-distributivni centar zadovoljit će očekivane potrebe za skladišnim prostorom na tržištu Hrvatske u sljedećih deset godina, istaknuli su iz tvrtke.

– Novi LDC zamijenit će tako više manjih, postojećih skladišta koje se trenutno nalaze na različitim lokacijama. S obzirom na njegovu lokaciju u neposrednoj blizini Podravkinih tvornica, omogućit će povezanost s postojećim izvoznim skladištem te značajno smanjiti potrebu za internim transportom te time doprinijeti smanjenju emisije CO₂. U budućnosti, ako će biti potrebe, u logističko-distributivni centar moći će se i proširiti, a predviđena je i instalacija solarnih panela na krovove – zaključuju iz Podravke.

Foto: Podravka
Foto: Podravka
Foto: Podravka
Foto: Podravka
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

DRUGA HRL SJEVER ŽENE

Pitomačanke upisale petu uzastopnu pobjedu

Rukometašice Pitomače stigle su do pete uzastopne prvenstvene pobjede, a u 15. kolu Druge hrvatske lige Sjever slavile su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×