projekcija

FOTO Pogledajte kako je bilo na još jednom izdanju Dergez ljetne kino karavane, igrale su Zločeste mame

Nakon Podravskih Sesveta i Kloštra Podravskog ljetna kino karavana stigla je u Ferdinandovac..

21:25h
0

Kino na otvorenom projekt je koji organizira Turistička zajednica područja Dravski peski, a sve pod imenom Dergez ljetna kino karavana. Razumljivo, jer glavni sponzor je Pekara i trgovina Dergez koja svim posjetiteljima poklanja kokice i besplatno piće po izboru.


Nakon Podravskih Sesveta i Kloštra Podravskog ljetna kino karavana stigla je u Ferdinandovac. Premijerno, mogli bismo reći, jer dosad se projekcije nisu održale na otvorenom zbog lošeg vremena, već su bile u društvenim domovima.

Direktor Turističke zajednice područja Dravski peski Alen Janći zajedno s Ivanom Dergez iz Pekare i trgovine Dergez nadgledao je i pazio da ničega ne nedostaje, a stigao je tu i načelnik Ferdinandovca Vjekoslav Maletić.

Tražilo se mjesto više pa je organizator osigurao dodatne stolice, a u ovoj vrućoj večeri osvježenja koja je osigurao Dergez pokazala su se idealnima, bilo da je riječ o pivi, soku ili vodi.

Prikazivao se film Zločeste mame 2 u kojem je glavna zvijezda Mila Kunis, a u našoj fotogaleriji možete pogledati kako je bilo i tko je sve došao!

 

čitam...