22.3 C
Koprivnica
Subota, 22. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Prijam

FOTO Političarke iz Hrvatske, BiH i Srbije posjetile Koprivnicu, razmjenjivala su se iskustva o temama za održivu budućnost
F

U Gradskoj upravi ugostili su saborski zastupnik i gradonačelnik Mišel Jakšić, zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž i pročelnik Službe ureda gradonačelnika Dario Jembrek

Ne propustite

Predstavnice gradova, općina i zajednica iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije, njih 11, jučer je posjetilo Koprivnicu.

Riječ je o studijskom putovanju „Women’s power: Socio-ekološka lokalna politika za održivu budućnost“ kojeg je organizirao zagrebački ured Zaklade Friedrich Ebert Stiftung.

Cilj posjeta bio je razmjena iskustava između progresivnih političarki iz tri susjedne zemlje te doprinijeti čvršćoj regionalnoj suradnji.

U Gradskoj upravi ugostili su saborski zastupnik i gradonačelnik Mišel Jakšić, zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž i pročelnik Službe ureda gradonačelnika Dario Jembrek.

– Riječ je o politikama koje se temelje na socio-ekološkim standardima, inovativnim konceptima gospodarenja otpadom, poticanjem energetskih zadruga i zajednica, pronalaženjem rješenja za održivu mobilnost i aktivnim poticanjem lokalnog razvoja, predstavljaju održive politike, usmjerene ka poboljšanju kvalitete života svojih građana. Gradovi, općine i zajednice koji se razvijaju na održiv način mogu integrirati sve potencijale gospodarskog razvoja, unaprijediti komunikaciju s građanima te osigurati uključenost marginaliziranih skupina – kažu iz Grada.

Foto: koprivnica.hr
Foto: koprivnica.hr
Foto: koprivnica.hr
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nije mu bilo spasa

FOTO I VIDEO // Strašna nesreća kod Koprivnice, motociklist na mjestu poginuo, oglasila se i policija!

Strašna prometna nesreća dogodila se nešto prije 19.30 sati na državnoj cesti u Reki kod Koprivnice. Kako doznajemo od...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×