Dan pobjede i domovinske zahvalnosti

FOTO Položen vijenac i najavljena skora izgradnja križa za branitelje

Načelnik općine i općinski vijećnici su obišli lokaciju na groblju gdje će se uskoro izgraditi spomen obilježje-križ, kao simbol žrtve koje su branitelji dali u stvaranju samostalne i slobodne Republike Hrvatske.

08:38h
0
P

U Novigradu Podravskom jučer, 3. kolovoza, predsjednik općinskog vijeća Mladen Levak i vijećnici novigradske općine s načelnikom Zdravkom Brljekom te braniteljima općinskog ogranka Udruge dragovoljaca veterana Domovinskog rata zajednički su položili vijenac i upalili svijeće na mjesnom groblju u spomen na sve pokojne branitelje Domovinskog rata.

Članovi UDVDR-a s općinskim načelnikom i vijećnicima su se uz paljenje svijeća na grobovima preminulih članova udruge, Bukovčan Tihomira, Posavec Dražena, Stazić Stjepana i Bobovec Đure, prisjetili prošlih, zajedničkih provedenih, lijepih trenutaka.

Načelnik općine i općinski vijećnici su obišli lokaciju na groblju gdje će se uskoro izgraditi spomen obilježje-križ, kao simbol žrtve koje su branitelji dali u stvaranju samostalne i slobodne Republike Hrvatske. Dogovoreno je da će spomen križ biti izgrađen u roku od iduća dva mjeseca.

Okupljeni su obišli i lokaciju budućeg parkirališta uz groblje te dali svoje viđenje na pretpostavljenu situaciju uređenja istog.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW