na florijanskom trgu

FOTO Položeni vijenci kod Spomenika hrvatskoj slobodi za branitelje iz Domovinskog rata

Nakon minute šutnje za sve stradale i polaganja vijenaca te paljenja svijeća održana je i misa zadušnica u kapeli Svetog Florijana.

08:36h
0
IMG

Povodom obilježavanja Dana državnosti Republike Hrvatske, kod Spomenika hrvatskoj slobodi za branitelje iz Domovinskog rata, na koprivničkom Florijanskom trgu svečano su položeni vijenci u spomen svim hrvatskim braniteljima i civilima stradalim u Domovinskom ratu. Izaslanstvo Koprivničko-križevačke županije predvodio je zamjenik župana Darko Sobota koji je položio vijenac uz pratnju predsjednika Županijske skupštine Željka Pintara i potpredsjednice Verice Rupčić.

Vijence su položila i izaslanstva Ureda državne uprave u Koprivničko-križevačkoj županiji koju je predvodio predstojnik Tihomir Kvakarić, Grada Koprivnice na čelu s gradonačelnikom Mišelom Jakšićem i zamjenicama, Područne jedinice Ministarstva hrvatskih branitelja i županijskih udruga stradalnika iz Domovinskog rata te MORH-a i MUP-a koju je predvodio načelnik PU Koprivničko-križevačke Vjekoslav Štimac.

Nakon minute šutnje za sve stradale i polaganja vijenaca te paljenja svijeća održana je i misa zadušnica u kapeli Svetog Florijana.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW