24.1 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
SMIJEH JE NAJBOLJI LIJEK

FOTO Povodom svjetskog dana smijeha gimnazijski učenici i profesori podijelili smiješne trenutke u glazbi
F

Osim veselih videa, u sklopu projekta, učenici su dobili zadatak napraviti meme profesora koji sudjeluju projektu.

Ne propustite

Smijeh je najbolji lijek – krilatica je s kojom je Indijac Madan Kataira 1998. utemeljio Svjetski dan smijeha koji se slavi dva puta godišnje, 10. siječnja i danas, 2. svibnja.

Tim su povodom, a u sklopu eTwinning projekta „Glazba jučer, danas, sutra“, učenici i profesori četiriju hrvatskih gimnazija: IX. Gimnazije Zagreb, Gimnazije „Fran Galović“, Koprivnica, Gimnazije Nova Gradiška i Gimnazije Sesvete, odlučili su podijeliti smiješne trenutke u glazbi.

Klikom na poveznicu pristupate Padletu https://bit.ly/glazbafunny s pregršt smiješnih videa i situacija koji mame osmijeh na lice.

Osim veselih videa, u sklopu projekta, učenici su dobili zadatak napraviti meme profesora koji sudjeluju projektu. Inspiracije i kreativnosti nije im nedostajalo, a svi zajedno su se dobro nasmijali. Poslušajte i pogledajte ih, nasmijte se i ne zaboravite da je smijeh lijek.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Podravino moja mila

FOTO/VIDEO Predivne podravske tradicijske pjesme začarale su centar

Predivne podravske tradicijske pjesme odzvanjaju danas centrom Pitomače. "Podravino moja mila" večer je posvećena upravo tim pjesmama, a brojni su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×