Obavljen očevid

FOTO Poznate su sve okolnosti jučerašnje tragične prometne nesreće u kojoj je poginuo vozač

Dolaskom do kućnog broja 122 zbog nepropisnog kretanja vozilom je dijelom prešao na suprotnu prometnu traku i sudario se s kamionom MAN s priključnim vozilom slavonskobrodske registracijske oznake.

09:04h
0
Prometna nesreća // Foto: Admir Sinani

Policijski službenici Policijske uprave Koprivničko-križevačke nakon obavljenog očevida utvrdili su okolnosti koje su dovele do teške prometne nesreće koja se dogodila jučer u Majurcu, a u kojoj je život izgubio Aleksandar Vidović iz Koprivnice.

Oko 14.40 u VW Caddyju zagrebačke registracijske oznake u smjeru Kloštra Vojakovačkog vozio je 57-godišnjak.

Dolaskom do kućnog broja 122 zbog nepropisnog kretanja vozilom je dijelom prešao na suprotnu prometnu traku i sudario se s kamionom MAN s priključnim vozilom slavonskobrodske registracijske oznake. Njime je iz suprotnog smjera upravljao 35-godišnji vozač. Od siline udara automobil je udario u prometni znak i sletio u jarak.

Vozač VW Caddyja od zadobivenih ozljeda na mjestu je preminuo, a njegov suvozač je prevezen u koprivničku bolnicu gdje je zadržan zbog teških ozljeda. Vozač kamiona nije bio pod utjecajem alkohola.

U vremenu od 14.50 sati do 18.40 sati za sav promet bila je zatvorena ova dionica državne ceste broj 41, a promet je preusmjeravan okolnim pravcima Vojakovac – Čabraji – Križevci i Lemeš Križevački – Trema – Kloštar Vojakovački.

čitam...
Loading...