14.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 27. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Đurđevac

FOTO Projekt Podravinoteka predstavljen u Poljskoj, Bažulić: To je primjer kako svaki gradić može osigurati mjesto gdje otvara vrata svim proizvođačima domaće hrane
F

Podravinoteka je ujedno i turistički mamac za sve turiste koji dolaze u Đurđevac te obilaze obnovljenu tržnicu i tu kupuju svoje suvenire, odnosno domaće proizvode

Ne propustite

Na tradicionalnom Festivalu južnoslavenskih kultura u Poljskoj predstavili su se izlagači iz naše županije, a među njima su bile članice Udruge žena grada Đurđevca sa svojim proizvodima i djelatnici Podravinoteke – trgovine domaćih proizvoda.

Ondje je i prezentiran projekt Podravinoteke koja okuplja proizvođače domaćih proizvoda s područja cijele Podravine, a i šire. Podsjetimo, cilj projekta je lakši plasman domaćih proizvoda do kupca, odnosno tržišta.

– Podravinoteka je ujedno i turistički mamac za sve turiste koji dolaze u Đurđevac te obilaze obnovljenu tržnicu i tu kupuju svoje suvenire, odnosno domaće proizvode. Otvaranjem ovakve trgovine ne samo da pomažemo u proizvodnji kvalitetnih i autohtonih proizvoda, nego je to i primjer kako svaki gradić može osigurati mjesto gdje otvara vrata svim proizvođačima domaće hrane – poručio je direktor tvrtke Stari grad d.o.o., Matija Bažulić.

Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Zlatna od glave do pete, ova žena ruši sve mitove o godinama, nama je baš mrak!

Pa godine ovo, pa godine ono. Što se smije, a što se ne smije nositi. Ma da... Žene budite...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×