FOTO Projekt Zajedno možemo više uspješno je proveden, članovi su uživali u brojnim aktivnostima

0
FOTO Projekt Zajedno možemo više uspješno je proveden, članovi su uživali u brojnim aktivnostima
Foto: križevci.hr

Udruga osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji Maslačak iz Križevaca, održala je završnu konferenciju projekta  pod nazivom Zajedno možemo više.

Riječ je o projektu kroz koji je u razdoblju od 1. listopada 2017. godine pa do 31. kolovoza 2018. godine pružana podrška djeci i mladima s teškoćama u razvoju u povećanju kvalitete života i socijalne uključenosti. Nositelj projekta bila je Udruga, a partneri Osnovna škola Ljudevita Modeca Križevci i Gimnazija Ivana Zakmardija Dijankovečkoga Križevci.

Projekt je financiran od Ministarstva znanosti i obrazovanja te Koprivničko-križevačke županije, a kao što je naglasila predsjednica Udruge  Tamara Premuš, obuhvaćeno je 25 korisnika.

Zamjenik Ljubić uputio je čestitke na uspješno provedenom projektu, istaknuvši kako je, osim povećanja kvalitete života osoba s invaliditetom, važno naglasiti i doprinos senzibilizaciji i poticanju volontiranja kod mladih.

Korisnici su kroz projekt sudjelovali u brojnim aktivnostima, kreativnim radionicama i sportsko rekreacijskim aktivnostima koje su predstavile voditeljica projekta Kristina Kranjčević, kineziterapeutica i voditeljica plivanja Snježana Mergon te psihologinja Darija Mustić.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Nema postova za prikaz