Humanitarna prigoda

FOTO Pun Domoljub na tradicionalnom koncertu Lige protiv raka

Sav prihod koncerta namijenjen je borbi protiv raka.

15:01h
0

Jučer je u dvorani Domoljub održan tradicionalni koncert u organizaciji Lige protiv raka Koprivničko-križevačke županije.

Koncert se svake godine organizira u studenom, mjesecu borbe proti raka. Brojna publika uživala je u nastupu Hrvatskog pjevačkog društva Ferdo Rusan iz Virja te njihovih gostiju, koji su ove godine proslavili velikih 135 godina svojeg postojanja, a koncert je organiziran u suradnji s Družbom Braća hrvatskog zmaja i Hrvatskim društvom skladatelja. Sav prihod koncerta namijenjen je borbi protiv raka.

Na samom početku okupljenima se ispred Lige obratio dr. Željko Odobašić koji se zahvalio predstavnicima Grada Koprivnice i Županije, lokalnih samouprava i medicinskih ustanova, Pučkom otvorenom učilištu, svim članovima Predsjedništva Lige protiv raka naše županije, svim gostima, a posebno onima koji se bore ili su se borili sa zloćudnom bolešću.

U ime Grada Koprivnice koncertu je prisustvovala zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž, dok su u ime Koprivničko-križevačke županije prisutni bili zamjenik župana Ratimir Ljubić i predsjednik županijske skupštine Željko Pintar.

čitam...
Loading...