5.1 C
Koprivnica
Petak, 19. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Humanitarna prigoda

FOTO Pun Domoljub na tradicionalnom koncertu Lige protiv raka
F

Sav prihod koncerta namijenjen je borbi protiv raka.

Ne propustite

Jučer je u dvorani Domoljub održan tradicionalni koncert u organizaciji Lige protiv raka Koprivničko-križevačke županije.

Koncert se svake godine organizira u studenom, mjesecu borbe proti raka. Brojna publika uživala je u nastupu Hrvatskog pjevačkog društva Ferdo Rusan iz Virja te njihovih gostiju, koji su ove godine proslavili velikih 135 godina svojeg postojanja, a koncert je organiziran u suradnji s Družbom Braća hrvatskog zmaja i Hrvatskim društvom skladatelja. Sav prihod koncerta namijenjen je borbi protiv raka.

Na samom početku okupljenima se ispred Lige obratio dr. Željko Odobašić koji se zahvalio predstavnicima Grada Koprivnice i Županije, lokalnih samouprava i medicinskih ustanova, Pučkom otvorenom učilištu, svim članovima Predsjedništva Lige protiv raka naše županije, svim gostima, a posebno onima koji se bore ili su se borili sa zloćudnom bolešću.

U ime Grada Koprivnice koncertu je prisustvovala zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž, dok su u ime Koprivničko-križevačke županije prisutni bili zamjenik župana Ratimir Ljubić i predsjednik županijske skupštine Željko Pintar.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Fešta

[FOTO/VIDEO] KONCERT ZA PAMĆENJE Jole napunio dvorište Starog grada, Đurđevčani pjevali sve hitove

"Nosi mi se bijela boja", "Tijelo ko remek djelo" samo su neki od hitova popularnog Joleta koji su se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×