3.5 C
Koprivnica
Nedjelja, 21. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
aglomeracija

FOTO Radi se na sve strane, u Draganovcu i na Čardi izvode se poslovi vrijedni čak 23 milijuna kuna
F

Radove su obišli jutros čelni ljudi Grada i KC voda

Ne propustite

Ne radi se ovih dana samo u strogom centru Koprivnice, već i na prilazima gradu. Ti radovi povezani su s Aglomeracijom, najvećim i najskupljim projektom u povijesti Koprivnice. Podsjetimo, vrijedan je oko 500 milijuna kuna.

Po okolnim selima kopa se već nekoliko tjedana, a teška mehanizacija ovih je dana u u Draganovcu, gdje se trenutno izvode radovi na izgradnji 5,2 kilometra duge trase, vrijedni čak 13 milijuna kuna. Zahavljujući tim radovima dobit će se 200 priključaka na vodu u sklopu sustava odvodnje Starigrad – Draganovec.

Radi se i na Čardi, gdje je u tijeku izgradnja retencije kapaciteta 600 kubika, vrijednosti 10 milijuna kuna, a usporedno se radi i na kanalizacijskim tlačnicima te se postavlja i magistralni vod, odnosno prsten oko grada koji će spojiti dva vodocrpilišta Ivanščak i Lipovec.

Radove su obišli jutros gradonačelnik Mišel Jakšić, pročelnik odjela za izgradnju grada, upravljanje nekretninama i komunalno gospodarstvo Tomislav Golubić, direktor Koprivničkih voda Zdravko Petras i voditeljica RJ Vođenje projekata – Grad Koprivnica Sonja Lovrenčić.

Foto: Grad Koprivnica
Foto: Grad Koprivnica
Foto: Grad Koprivnica
Foto: Grad Koprivnica
Foto: Grad Koprivnica
Foto: Grad Koprivnica
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Bogat program

FOTO/VIDEO Fešta u Drnju, guštanje u specijalitetima i veselje uz tamburaše, Đurđevo je okupilo brojne mještane i goste

Veselo je u Drnju povodom Đurđeva, a mještani uživaju uz bogat program. Sajam domaćih proizvoda i rukotvorina počeo je u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×