20.2 C
Koprivnica
Nedjelja, 14. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
BUDIMO RUKA PODRŠKE

FOTO Radionica na temu društvenog poduzetništva okupila predstavnike nekoliko udruga
F

Projekt se provodi kroz 12 mjeseci s ciljem razvoja OCD-a u Koprivničko-križevačkoj i Bjelovarsko-bilogorskoj županiji i ublažavanja problema nastalih u kriznim situacijama

Ne propustite

Udruga Maslačak iz Križevaca je u okviru EU projekta Budimo ruka podrške u nedjelju organizirala 10. po redu radionicu u Gradskoj knjižnici Franjo Markovič.

Radionica je održana u partnerstvu s Udrugom Mali princ iz Đurđevca i OSIT Bjelovar te u suradnji s Centrom za mlade Križevci.

Tema je bila jako zanimljiva svim sudionicima te je sve zajedno potakla na razmišljanje o poduzetništvu kroz dobre, ali i one malo manje dobre primjere iz prakse. Na radionici su sudjelovali zaposlenici i volonteri iz navedenih organizacija koji su kroz diskusije i praktični rad usvojili nova znanja.

Projekt se provodi kroz 12 mjeseci s ciljem razvoja OCD-a u Koprivničko-križevačkoj i Bjelovarsko-bilogorskoj županiji i ublažavanja problema nastalih u kriznim situacijama.

Ukupna vrijednost projekta je 413.397,82 HRK, a sufinanciran je sredstvima Europske unija iz Europskog socijalnog fonda u sklopu programa 2014-2020 u iznosu 351.388,15 HRK te sredstvima Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

udurga maslačak
Izvor: Udruga Maslačak Križevci
udurga maslačak
Izvor: Udruga Maslačak Križevci
udurga maslačak
Izvor: Udruga Maslačak Križevci
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Slatko

MODNI KUTAK Plavuša nas je omađijala roznim detaljima i trendi podrapanim trapericama

Ova mlada i simpatična plavuša još jednom je dokazala da je ponekad "manje zapravo više". Zavrtjela nam je glavom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×