19.1 C
Koprivnica
Četvrtak, 13. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
SUBOTICA PODRAVSKA

FOTO Radnici šljunkom zatrpali Zdravku ulaz u dvorište i stavili šaht, Koprivničke vode: Odmah smo obavijestili izvođača, sve će popraviti
F

Kako bi stvar bila bolja, na samom ulazu u dvorište radnici su mu postavili šaht koji također otežava ulaz u samo dvorište

Ne propustite

S obzirom na to da se diljem županije provodi velik broj aglomeracija i infrastrukturnih radova, tako smo dobili poziv od gospodina Zdravka iz Subotice Podravske koji nam se javio sa svojim problemom.

Naime, on živi na Varaždinskoj cesti na kojoj su u tijeku radovi na iskopu kanalizacije, a nositelj projekta su Koprivničke vode.

– Prošli tjedan u posjetu su mi došli kćer, zet i unuk od šest mjeseci. Nažalost, oni nisu mogli ući u dvorište jer je na prilazu ostavljena velika hrpa šljunka – započeo je ogorčeni Zdravko.

zdravko prukijaš
FOTO: Dinko Borozan

Kako bi stvar bila bolja, na samom ulazu u dvorište radnici su mu postavili šaht koji također otežava ulaz u samo dvorište.

– Znao sam da će doći do radova, pa sam na vrijeme pripremio rubnike koji su sad zatrpani. Također moj zet je radnicima rekao da maknu sve što je bilo na prilazu kako bi mogli ući, a radnici su rekli kako ovdje nitko ne živi – objašnjava Zdravko koji živi i u Austriji.

zdravko prukijaš
FOTO: Dinko Borozan

Sa svojim problemom bori se od jeseni prošle godine te se je obratio nadležnima, a kako nam tvrdi oni prebacuju loptice s jednog na drugog.

Shodno tome, kontaktirali smo Koprivničke vode koji su obavijesti izvođače radova o problemu gospodina Zdravka.

–  Vlasnik s adrese Varaždinska 136a, Subotica Podravska, 26. srpnja 2023. prijavio je u Koprivničkim vodama da mu je onemogućen prilaz na parcelu te smo po prijavi odmah obavijestili izvođača i nadzornog inženjera. Izvođač nas je 27. srpnja 2023. obavijestio da je materijal ispred glavnog kolnog ulaza uklonjen te da vlasnik ima nesmetani ulaz na parcelu. U vezi šahta koji je ugrađen ispred ulaza možemo potvrditi da je šaht ugrađen na česticu u vlasništvu Republike Hrvatske – javno dobro u općoj uporabi na upravljanju Hrvatske ceste d.o.o. sukladno glavnom projektu na temelju kojeg je ishođena građevinska dozvola. Napominjemo da će sve javne i privatne površine na kojima su se kroz projekt radovi vratiti u prvobitno stanje – poručuju iz Koprivničkih voda.

zdravko prukijaš
FOTO: Dinko Borozan

Nadalje, kontaktirali smo i načelnika općine Rasinja koji je rekao da je problem riješen.

– Bio sam kod njega, po meni ništa drastično. Radnici su stavili šljunak i jedan dan nije mogao ući, ali su razbacali taj šljunak između dviju dasaka kako bi mogao normalno na asfalt. No, taj problem je riješen. To je područje sada asfaltirano – zaključio je načelnik Kolman.

zdravko prukijaš
FOTO: Dinko Borozan
zdravko prukijaš
FOTO: Dinko Borozan
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Napokon

Odlična vijest za umirovljenike: Kreće isplata nacionalne naknade, evo i za koga!

Isplata nacionalne naknade umirovljenicima kreće uskoro. Kako piše portal mirovina.hr, isplata na bankovne račune bit će u ponedjeljak 17....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×