POVIJESNA OBILJEŽJA

FOTO Radovi polaznika Dječeg vrtića Križevci ukrasili dvoranu Turističkog informativnog centra

Izložbu čine makete koje prikazuju križevačke bunare, zgrade, sv. Marka, likovne radove djece na temu križevačkog krajolika, portrete poznatih osoba i bojanke značajnih motiva.

09:15h
0
Foto: Grad Križevci

Povijesna obilježja Križevaca i križevačkog kraja naziv je izložbe Dječjeg vrtića Križevci koja je u petak, u sklopu Noći muzeja, otvorena u velikoj dvorani Turističkog informativnog centra Križevci. Izložbu čine makete koje prikazuju križevačke bunare, zgrade, sv. Marka, likovne radove djece na temu križevačkog krajolika, portrete poznatih osoba i bojanke značajnih motiva.

Ravnateljica vrtića Nataša Batković zahvalila je odgajateljicama na trudu te Gradu Križevcima i Turističkoj zajednici na pomoći u realizaciji izložbe, pozvavši zainteresirane da posjete izložbu, prenose gradske stranice. Direktoricu križevačkog TZ-a Olinku Gjigaš veseli što dječji radovi krase dvoranu, kao i činjenica da su mladi upoznati s gradskom poviješću.

Zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško zahvalio je Dječjem vrtiću Križevci, ravnateljici i odgajateljicama na ovoj inicijativi te otvorio izložbu.