12.6 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 27. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

FOTO Rasplesani ritmičari vratili se iz Mađarske puni medalja
F

Sukladno očekivanjima, koreografija Sončece koja je već nekoliko puta bila uspješna na natjecanjima u Hrvatskoj, dokazala se i na međunarodnoj sceni, te je osvojila zlato u etno kategoriji.

Ne propustite

Plesne skupine Crazy Hill i No Name ludbreškog KUD-a Anka Ošpuh ove su nedjelje, 5. ožujka, sudjelovale na međunarodnom plesnom festivalu CONNECTOR DANCE FEST u mađarskom Veszprému.

Na natjecanju je sudjelovalo preko 2000 plesača iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, BiH, Slovačke, Rumunjske, Italije i Mađarske. U jakoj konkurenciji ludbreške su se plesne grupe izborile za zavidne rezultate.

Koreografijom Forever young u slobodnoj kategoriji za mlađe osvojile su brončanu medalju. Zajednička koreografija starije i mlađe skupine Noć u muzeju te koreografija Zaljubila sam se u slobodnoj kategoriji za seniore zaslužile su srebro.

Sukladno očekivanjima, koreografija Sončece koja je već nekoliko puta bila uspješna na natjecanjima u Hrvatskoj, dokazala se i na međunarodnoj sceni, te je osvojila zlato u etno kategoriji. Zanimljivo je da su u Veszprému Sončece ovaj put plesale zajedno obje plesne skupine s ukupno 34 plesača.

– Mađarska publika izgleda voli ovakve festivale i vrlo aktivno sudjeluje i nagrađuje izvođače. Sudeći po pljesku naše Sončece im se posebno svidjelo. Plesači su presretni osvojenim medaljama i statuama koje ćemo ponosno istaknuti u našim prostorijama. Ovo je velika motivacija djeci za daljnji rad, a kroz ovakva natjecanja stječemo nova iskustva i ideje. Zahvaljujem svim našim plesačima na trudu i zalaganju i mamama koje su nas pratile i pomogle nam da ova nedjelja protekne u najboljem redu – rekla nam je Ana Katalenić koja je uz Ivanu Kapusta voditeljica plesnih skupina ludbreškog KUD-a.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Zlatna od glave do pete, ova žena ruši sve mitove o godinama, nama je baš mrak!

Pa godine ovo, pa godine ono. Što se smije, a što se ne smije nositi. Ma da... Žene budite...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×