skupština

FOTO Robert Bajsar i nadalje na čelu DVD-a Sirova Katalena

DVD-a Sirova Katalena održalo je svoju redovnu izvještajno-izbornu skupštinu. Zvonimiru Tabaku i Branku Bušetinčanu podijeljene su spomenice.

09:46h
0
Foto: djurdjevac.hr

DVD Sirova Katalena održalo je svoju redovnu izvještajno-izbornu skupštinu.

Skupštinu je otvorio predsjednik DVD-a Robert Bajsar. Podnesena su izvješća o radu, financijsko izvješće i izvješće Nadzornog odbora za 2021. godinu koja su jednoglasno usvojena.

Kako je bila riječ o izbornoj skupštini, na mandat od pet godina za predsjednika je ponovno izabran Robert Bajsar, dopredsjednik je Tihomir Zglavnik, zapovjednik Milivoj Vedriš te dozapovjednik Danijel Globan.

Nakon prihvaćanja plana i programa za 2021. godinu, članovima Zvonimiru Tabaku i Branku Bušetinčanu podijeljene su spomenice za doprinos i aktivnost u DVD-u.

Matija Markešić i Željko Turbelija čestitali su novom vodstvu i počasnim članovima DVD-u te im predali na korištenje novu vatrogasnu opremu. Predsjednik DVD-a Robert Bajsar zahvalio se Gradu Đurđevcu i JVP-u Đurđevac na novoj opremi, ali i na financijskoj pomoći tijekom prošlih godina.

Vatrogascima i društvu na dosadašnjem radu i aktivnostima čestitao je gradonačelnik Hrvoje Janči koji je naglasio da mu je drago vidjeti mladež DVD-a koja nastavlja tradiciju vatrogastva u Sirovoj Kataleni.

Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr