16.5 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
skupština

FOTO Robert Bajsar i nadalje na čelu DVD-a Sirova Katalena
F

DVD-a Sirova Katalena održalo je svoju redovnu izvještajno-izbornu skupštinu. Zvonimiru Tabaku i Branku Bušetinčanu podijeljene su spomenice.

Ne propustite

DVD Sirova Katalena održalo je svoju redovnu izvještajno-izbornu skupštinu.

Skupštinu je otvorio predsjednik DVD-a Robert Bajsar. Podnesena su izvješća o radu, financijsko izvješće i izvješće Nadzornog odbora za 2021. godinu koja su jednoglasno usvojena.

Kako je bila riječ o izbornoj skupštini, na mandat od pet godina za predsjednika je ponovno izabran Robert Bajsar, dopredsjednik je Tihomir Zglavnik, zapovjednik Milivoj Vedriš te dozapovjednik Danijel Globan.

Nakon prihvaćanja plana i programa za 2021. godinu, članovima Zvonimiru Tabaku i Branku Bušetinčanu podijeljene su spomenice za doprinos i aktivnost u DVD-u.

Matija Markešić i Željko Turbelija čestitali su novom vodstvu i počasnim članovima DVD-u te im predali na korištenje novu vatrogasnu opremu. Predsjednik DVD-a Robert Bajsar zahvalio se Gradu Đurđevcu i JVP-u Đurđevac na novoj opremi, ali i na financijskoj pomoći tijekom prošlih godina.

Vatrogascima i društvu na dosadašnjem radu i aktivnostima čestitao je gradonačelnik Hrvoje Janči koji je naglasio da mu je drago vidjeti mladež DVD-a koja nastavlja tradiciju vatrogastva u Sirovoj Kataleni.

Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

u krugu obitelji

FOTO/VIDEO Baka Mica proslavila 90. rođendan: Imam devet praunučadi, kad bih dobila deseto doživjela bih i stotu

Danas mi je najsretniji dan u životu, nemate pojma koliko sam sretna kad vas sve vidim na okupu -...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×