19 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
DJEČJI VRTIĆ MASLAČAK

FOTO Roditelji se kroz radionicu prisjetili svog djetinjstva te osvijestili važnost pozitivnih poruka za djecu
F

Na vrlo kreativan način roditelji su vizualno prikazali „Svoje drvo snage” te su objasnili crtež i važnost onoga što su ilustrirali, odnosno pojasnili su odakle oni crpe svoju snagu kaže Marija Čupen Tomica

Ne propustite

Dječji vrtić Maslačak iz Đurđevca u sklopu Centra Rastimo zajedno organizirao novu radionicu za roditelje na temu „Biti roditelj: utjecaji i izbori”. Poticanje uvida u utjecaj iskustva iz vlastitog djetinjstva na sadašnje roditeljsko ponašanje, povećanje uvida u unutarnje i vanjske izvore snage i podrške roditelju te znanja o utjecajima vlastitog neugodnog emocionalnog stanja na roditeljsko ponašanje i na dijete, kao i unapređivanje vještina suočavanja sa stresom te upravljanja ljutnjom i raspoloženjima, bili su samo neki od ciljeva radionice.

– Kroz prvu vježbu prisjetilo se roditelje na vlastito djetinjstvo te osvijestio važnost pozitivnih poruka koje djetetu šaljemo. Na vrlo kreativan način roditelji su vizualno prikazali „Svoje drvo snage” te su objasnili crtež i važnost onoga što su ilustrirali, odnosno pojasnili su odakle oni crpe svoju snagu. Završnom aktivnošću „Dvije priče” osvijestili smo važnost svakog čovjeka koji svojim manama i vrlinama upotpunjuje svijet i donosi najbolje od sebe za svoje najbliže – rekla je Marija Čupen Tomica, ravnateljica Dječjeg vrtića Maslačak.

Foto: Dječji vrtić Maslačak
Foto: Dječji vrtić Maslačak
Foto: Dječji vrtić Maslačak

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

u krugu obitelji

FOTO/VIDEO Baka Mica proslavila 90. rođendan: Imam devet praunučadi, kad bih dobila deseto doživjela bih i stotu

Danas mi je najsretniji dan u životu, nemate pojma koliko sam sretna kad vas sve vidim na okupu -...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×