treća hnl sjever

FOTO Sabol srčanim Picokima donio pobjedu nad Vučetinom Viroviticom, Virje opet izgubilo, Tehničar opet bez pobjede

Srčani Picoki nošeni punim tribinama uspješno su odolijevali svim napadima Vučetine momčadi, a u prvom dijelu Nikšić je promašio jedanaestarac kojim je mogao dovesti Graničar u vodstvo. 

19:12h
0
Foto: Jurica Karan
Foto: Jurica Karan

Danas je odigrano treće kolo Treće HNL Sjever. Najveću pobjedu ostvarila je momčad Mladosti iz Ždralova koja je s velikih 0-8 pobijedila Varteks na njegovom terenu.

Podravac iz Virja upisao je treći uzastopni poraz, ovog puta izgubili su u Orahovici od tamošnjeg Papuka. Bjelovar je kod kuće poražen s 0-2 od Poleta.

Križevački Radnik izgubio je 0-2 na gostovanju u Murskom Središću, domaćin im je bio Rudar. Tehničar iz Cvetkovca nije uspio uzeti sva tri boda u Ludbregu, njihova utakmica s Podravinom završila je neriješeno, bilo je 1-1.

U Đurđevcu je gostovala Virovitica. Srčani Picoki nošeni punim tribinama uspješno su odolijevali svim napadima Vučetine momčadi, a u prvom dijelu Nikšić je promašio jedanaestarac kojim je mogao dovesti Graničar u vodstvo.

Ipak, ‘spasio’ ga je Sabol koji je jednu povratnu loptu pospremio u malu mrežicu za vodstvo 1-0, što se pokazalo i konačnim rezultatom. Kako je bilo pogledajte u galeriji.

Treća HNL Sjever, 3. kolo, subota 5. rujna, 17 sati

Varteks – Mladost Ždralovi 0-8
Papuk – Podravac V 2-1
Bjelovar – Polet SMnM 0-2
Rudar – Radnik-Križevci 2-0
Graničar – Virovitica 1-0
Podravina – Tehničar 1-1

čitam...