15.1 C
Koprivnica
Nedjelja, 26. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
DAN ŽENA U LEGRADu

FOTO Sabolić dijelio karanfile, podsjetio da borba za ravnopravnost spolova traje
F

Općina Legrad provodi politiku ravnopravnosti spolova, a što je vidljivo u broju žena u općinskoj upravi i Općinskom vijeću

Ne propustite

Povodom Dana žena načelnik Općine Legrad Ivan Sabolić po općini je dijelio karanfile te svim ženama čestitao njihov dan.

– Dan žena je dan kada moramo naglasiti ravnopravnost spolova te prisjetiti se svih nepravda koje su žene trpile tijekom povijesti i još uvijek trpe. Nažalost još uvijek postoje nepravde, poput manjih plaća, manjka žena na rukovodećim pozicijama, ali i manjka žena u politici. Općina Legrad provodi politiku ravnopravnosti spolova, a što je vidljivo u broju žena u općinskoj upravi i Općinskom vijeću. Proslavom Dana žena i podjelom karanfila želimo podsjetiti da borba za ravnopravnost spolova još uvijek traje, a mi nju u Općini Legrad podržavamo – rekao je općinski načelnik Ivan Sabolić.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

vrhunski proizvodi

FOTO Namjesniki imaju 400 košnica koje sele po cijeloj Hrvatskoj, medna rakija najbolja im je u državi, a med ponajbolji u svijetu, što potvrđuje...

Nakon što su se pred četiri godine okitili sa tri zlatne medalje za kvalitetu svog meda u Londonu, obitelj...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti