Božićno darivanje u Klari

FOTO Salon kože vam poklanja prekrasan prigodni vuneni crveni šal

17:00h
0
Božićni šal čeka svoju novu vlasnicu // Foto: Matija Gudlin

Radi se o šalu marke Cavani, a na nagradni natječaj može se prijaviti i gospodin kojemu nedostaje inspiracije ili novca za poklon svojoj gospođi.

Poznati koprivnički Salon kože Klara smješten u Martinovki, u duhu božićnih blagdana poklanja prikladni dar jednoj čitateljici ePodravine.

Radi se o toplom, vunenom crvenom šalu marke Cavani, a na nagradni natječaj može se prijaviti i gospodin kojemu nedostaje inspiracije ili novca za poklon svojoj gospođi.

Sve što morate učiniti jest ispuniti obrazac i držati fige za sreću, a idući tjedan izvući ćemo sretnog dobitnika odnosno dobitnicu.

Ni oni manje sretne ruke neće u potpunosti ostati zakinuti, jer je Klara za sve organizirala božićni popust od 20 posto na sav asortiman do 31. prosinca.

Asortiman čine kožni novčanici, torbe, kožni remeni, rukavice, šalovi, marame i kravate, tako da izbora za darove pod bor ne manjka.

Za više informacija možete se javiti Marijani Ištvanović, ili jednostavno posjetite trgovinu Klara na adresi ul. Ivana Generalića 3, u prizemlju zgrade i odaberite nešto iz prve ruke.

čitam...