10.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 18. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Izborna skupština

FOTO Saša Grubačević ponovno izabran za predsjednika Škole nogometa Grada Koprivnice
F

Pridruženi član Škole nogometa Grada Koprivnice postao je NK Zagorec iz Koprivnice

Ne propustite

Novi-stari predsjednik Škole nogometa Grada Koprivnice je Saša Grubačević, odlučeno je tako na izbornoj skupštini Škole nogometa Grada Koprivnice.

Tajnik i dalje ostaje Zoran Ban, kao i tehnički direktor Krešimir Belčić, a svi novi predstavnici izabrani su na funkcije jednoglasno.

Pridruženi član Škole nogometa Grada Koprivnice postao je NK Zagorec iz Koprivnice.

U Upravni odbor izabrani su Marko Potroško kao dopredsjednik, Krešimir Belčić kao tehnički direktor, Mario Perković kao predstavnik Grada Koprivnice, Zoran Jozić kao predstavnik suosnivača NK Koprivnice, Marko Hrastić kao predstavnik pridruženog člana NK Starigrad i Kristijan Valent ispred pridruženog člana NK Zagorec.

Za nove članove skupštine izabrani su Zoran Kurcinak ispred suosnivača NK Koprivnice, Tomislav Jembrek ispred suosnivača NK Močile, Mateo Jušić ispred pridruženog člana NK Starigrad te Ivan Gjurašin, Dejan Čokonaj i Dalibor Buzina ispred pridruženog člana NK Zagorca.

Predsjednik Škole nogometa izvijestio je kako je u članstvu 257 djece, a od toga je 70 novih od prošlog ljeta, nakon Capronca Cupa i Kids’ Daya.

– Odobren nam je i projekt protiv nasilja u vrijednosti 13.000 eura kojeg financira Središnji državni ured za demografiju i mlade. Održat ćemo radionice i pokazne vježbe te kupiti sportsku opremu. Formirat ćemo identitet Škole s Jako opremom, a sa Slavenom Belupom nastavljamo suradnju u vidu razmjene igrača. Na regiji smo imali dvije generacije, ove godine planiramo ih pet. Bili smo uspješni na turnirima te u Županijskom kupu. Članstvom u našoj školi, korist imaju i klubovi zbog ulaganja u infrastrukturu za seniore i mlade, rasvjetu, lopte i ostalu opremu potrebnu za rad – rekao je između ostalog Saša Grubačević.

Na sjednici skupštine kao gost je prisustvovao i gradonačelnik Grada Koprivnice Mišel Jakšić koji je nazočnima čestitao na dosad učinjenom te im poželio puno sreće i uspjeha u daljnjem radu.

Foto: Škola nogometa Grad Koprivnice
Foto. Škola nogometa Grada Koprivnice
Foto. Škola nogometa Grada Koprivnice
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ipak su ga pronašli

UŽAS U PODRAVINI Razbojnik upao u kuću, zarobio staricu pa pobjegao s više stotina eura

Nevjerojatno razbojništvo dogodilo se prije četiri dana na području Podravine. Kako doznajemo, lopov je upao u nezaključanu kuću u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×