25.1 C
Koprivnica
Subota, 25. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
bravo

FOTO Sjajni Koprivničanci Albert Rušak i Leo Tilošanec pokupili prva mjesta na Cross utrci u Donjoj Dubravi
F

Na Bundeku se održavao poznati i već sada popularni 3. Grawe noćni polumaraton.

Ne propustite

Članovi AK Koprivnice proteklog i ovog vikenda sudjelovali su na dvije popularne i vrlo zanimljive utrke održavane u Zagrebu i Donjoj Dubravi.

Na Bundeku se održavao poznati i već sada popularni 3. Grawe noćni polumaraton na kojem su sudjelovali članovi i to Dijana Radotović, Božo Šegović, Mirjana Hanžek, Sonja Rušak, Anita Iljkić, Marijela Šegović, Albert Rušak, Marina Matota, Katarina Brlošić, Natalija Slavinić, Narcisa Jembrek, Sonja Kovač-Mikulec, Estera Rac, Marina Markek, Lidija Šegović, Ivana Merc i Juraj Evačić.

U Donjoj Dubravi jučer na farmi Muškatljin održana je sad već poznata 5. Cross utrka Kotoripska 15ica na kojoj su nastupili članovi kluba, a neki kući donijeli medalje. Nastupili su Albert Rušak koji je u kategoriji seniora osvojio prvo mjesto na utrci tri kilometara, Leo Tilošanec koji je u kategoriji juniora osvojio prvo mjesto na utrci tri kilometara, Božo Šegović, Sonja Rušak, Marina Matota, Romano Šegović, Marijela Šegović, Sonja Kovač-Mikulec i Ksenija Vitelić.

Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

 

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Super druženje

FOTO I VIDEO / Veselo u Legradu za Dan općine, predstavile se udruge i projekt europske Amazone

Nastavlja se slavlje u povodu Dana općine Legrad. Danas su se u Parku Presvetog Trojstva predstavili članovi i članice...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×