OŠ GRGUR KARLOVČAN

FOTO Školski filantropski klub Izvor dobrote proveo još jednu uspješnu volontersku akciju

Suradnja škole i INA d.d. je stalna, a ovaj puta je osigurana donacija za Odjele za učenike s teškoćama kao i vrijedna donacija opreme za izvannastavne aktivnosti u matičnoj školi.

09:18h
0
Foto: Grad Đurđevac

U Osnovnoj školi Grgura Karlovčana Đurđevac održana je još jedna zajednička volonterska akcija u organizaciji Školskog filantropskog kluba Izvor dobrote. U volonterskoj akciji sudjelovalo je dvadeset učenika i četrdesetak članova INA Kluba volontera.

Suradnja škole i INA d.d. je stalna, a ovaj puta je osigurana donacija za Odjele za učenike s teškoćama kao i vrijedna donacija opreme za izvannastavne aktivnosti u matičnoj školi. Osim materijalne pomoći postoji i stalna suradnja s volonterima INA Kluba volontera te se ostvaruje zajednička volonterska akcija.

Četrdesetak članova INA Kluba volontera i dvadeset učenika škole tijekom prijepodneva družilo se u odjelima posebnog programa kroz akciju uređenja zajedničkih prostora te u matičnoj školi u novoizgrađenim kabinetima iznad dvorane. Dio vremena iskorišten je za druženje u sportskoj dvorani kao i uz društvene igre. Učenici su zajedno s volonterima rade na zajedničkom projektu, razgovaraju o svojim iskustvima na području volontiranja, uče o životnim vrijednostima i na taj način dobivaju vještine i navike potrebne za život.

Organizaciju zajedničke volonterske akcije dogovorili su Nadica Frančina iz INA d.d. i koordinator Školskog filantropskog kluba Izvor dobrote Nikola Vuković. Sudionike volonterske akcije pozdravio je ravnatelj škole Danijel Domišljanović koji je na kraju druženja uručio prigodnu zahvalnicu INA Klubu volontera.

Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac

čitam...
Loading...