9 C
Koprivnica
Srijeda, 17. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
županijsko natjecanje

FOTO Smotra puhačkih orkestara ispunila Domoljub, gradski puhači predstavljat će našu županiju na 36. hrvatskim susretima
F

Ove godine u natjecateljskom dijelu programa sudjelovali su članovi Puhačkog orkestar grada Koprivnice u B kategoriji, dok su se u revijalnom dijelu programa predstavili Gradski puhački orkestar Križevci, Puhački orkestar DVD-a Virje i mali puhački orkestar  DVD-a Virje

Ne propustite

U organizaciji Zajednice kulturno-umjetničkih udruga Koprivničko-križevačke županije i pod pokroviteljstvom Županije, održana je u Domoljubu 23. Županijska smotra puhačkih orkestara.

Smotru, čije je domaćin bio Puhački orkestar grada Koprivnice koji ove godine obilježava 30. obljetnicu djelovanja, otvorila je predsjednica ZKUU Nada Šešić.

U programu je sudjelovalo 107 glazbenika iz četiri puhačka orkestara. Ove godine u natjecateljskom dijelu programa sudjelovali su članovi Puhačkog orkestar grada Koprivnice u B kategoriji, dok su se u revijalnom dijelu programa predstavili Gradski puhački orkestar Križevci, Puhački orkestar DVD-a Virje i mali puhački orkestar  DVD-a Virje.

Županijsku smotru pratio je i ocjenjivao selektor Hrvatskog sabora kulture, maestro Josip Kapović. Puhački orkestar grada Koprivnice ocijenio je veoma visokim ocjenama te preporučio da predstavlja našu županiju na 36. hrvatskim susretima puhačkih orkestara koji će se održati u Vodicama od 10. do 11. lipnja ove godine.

Ovom prigodom, povodom 30-obljetnice, Hrvatski sabor kulture dodijelio je diplome. Tako je zamjenica predsjednika Skupštine HSK-a, Nada Šešić, uručila Zlatnu diplomu za 30 godišnji uspješan rad na širenju i razvijanju kulturno-umjetničkog amaterizma i širenju hrvatske kulture Puhačkom orkestru grada Koprivnice.

Zlatnu diplomu primili su i Ivan Pehnec, Zvjezdan Pehnec, Zoran Pehnec, Davor Ogrinec, Vinko  Biluš i Željko Stančin.

puhački orkestar, domoljub
Foto: KC KŽŽ
puhački orkestar, domoljub
Foto: KC KŽŽ
puhački orkestar, domoljub
Foto: KC KŽŽ
puhački orkestar, domoljub
Foto: KC KŽŽ
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori

PRVI NESLUŽBENI REZULTATI za II. izbornu jedinicu u kojoj su Križevci i okolne općine

Državno izborno povjerenstvo Republike Hrvatske je u 21 sat objavio prve neslužbene rezultate parlamentarnih izbora. Do sada je obrađeno...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×