16.2 C
Koprivnica
Subota, 18. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Sloga donira

FOTO Socijalno ugrožene skupine kroz ustanove koje ih zbrinjavaju dobile su poklon pakete i brašno
F

Ne propustite

Ukupno 219 kilograma brašna dostavljeno je u prostorije Socijalne samoposluge pri Crvenom Križu u Koprivnici. Brašno je podijeljeno stanovnicima slabijeg imovinskog stanja.

U duhu božićnog raspoloženja, ove godine Sloga podravska trgovina odlučila je darivati one kojima i mali znakovi pažnje mnogo znače.

Prigodne poklon pakete dobili su članovi Udruge Mali princ iz Đurđevca koja okuplja djecu i odrasle s intelektualnim teškoćama. Još početkom prosinca predstavnici Sloge prisustvovali su dočeku Sv.Nikole u prostorima udruge u Đurđevcu te sa 45-ero članova udruge, podijelili veselje koje se širilo u trenucima iščekivanja poklona.

Također, u Đurđevcu je Sloga darivala članove Udruge udomitelja za djecu Osmijeh. U Domu kulture održana je prigodna priredba, a 90-ero djece nije skidalo osmijehe s lica kad im je Djed Božićnjak uručio slatkiše i grickalice koje su željno iščekivali.

Osim u Đurđevcu, Sloga je darivala i djecu u Koprivnici. U prostorima Centra za pružanje usluga u zajednici Svitanje, poklone je dobilo 40-ero djece, od čega je 20-ero korisnika poludnevnog boravka u Centru, dok je druga polovica slabijeg imovinskog stanja.

Osim poklon paketa koji su podijeljeni djeci, Sloga je donirala brašno Podravskog Mlina iz Podravskih Sesveta. Ukupno 219 kilograma brašna dostavljeno je u prostorije Socijalne samoposluge pri Crvenom Križu u Koprivnici. Brašno je podijeljeno stanovnicima slabijeg imovinskog stanja, s ciljem da im se bar malo pomogne kako ne bi proveli blagdane uz nedostatak osnovnih namirnica.

– U nadi da ćemo sljedeće godine darovima obradovati još više djece i naših sugrađana slabijeg imovinskog stanja, želim svima blagoslovljen Božić i sretnu i uspješnu 2017. godinu – izjavio je komercijalni direktor Sloge Jurica Veselić.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Slijetanje

[FOTO/VIDEO] UPRAVO Teška nesreća, vatrogasci vadili vozača iz vozila, automobil potpuno smrskan

Teška prometna nesreća dogodila se maloprije na relaciji između Rasinje i Prkosa. Kako doznajemo od našeg fotoreportera, sve hitne službe...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×