14.6 C
Koprivnica
Nedjelja, 14. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Glazbena manifestacija

FOTO Stotinjak tamburaša i glazbenika pokazalo svoje umijeće na Županijskoj smotri
F

Smotru je pratio Selektor Hrvatskog sabora kulture prof. Dražen Varga te predložio da Županiju na 25. susretima hrvatskih tamburaških orkestra i sastava, koji će se 3. i 4. studenoga održati u Dugom Selu, predstavlja Tamburaški orkestar Kulturne udruge „Tomislav Franjić“ Kalinovac u kategoriji koncertni orkestar.

Ne propustite

U Društvenom domu u Kalinovcu nastupilo je stotinjak tamburaša i glazbenika na Županijskoj smotri tamburaških orkestara i sastava, koja je održana pod pokroviteljstvom Koprivničko-križevačke županije, a u organizaciji županijske Zajednice kulturno-umjetničkih udruga. Domaćini su već treću godinu zaredom bili članovi Kulturne udruge „Tomislav Franjić„ iz Kalinovca.

Sudionike su pozdravili predsjednica Zajednice Nada Šešić i predsjednik Kulturne udruge „Tomislav Franjić“ Hrvoje Mlakar dok je program otvorio načelnik Općine Kalinovac Danijel Zvonar.

U natjecateljskom programu sudjelovali su: tamburaški orkestar Kulturne udruge „Tomislav Franjić“ Kalinovac – kategorija koncertni orkestar, Tamburaški orkestar KUD-a „Tomislav“ Sveti Ivan Žabno u kategoriji folklorni orkestar, mali tamburaški sastav udruge “Prekodravski zvon“ iz Gole u kategoriji koncertni sastav te tri mala glazbena sastava u kategoriji folklorni sastav i to tamburaški sastav KUD-a „Stari graničar“ Cirkvena, tamburaški sastav KUD-a „Grgur Karlovčan“ Kalinovac i tamburaški sastav KUD-a Prugovac.

Smotru je pratio Selektor Hrvatskog sabora kulture prof. Dražen Varga te predložio da Županiju na 25. susretima hrvatskih tamburaških orkestra i sastava, koji će se 3. i 4. studenoga održati u Dugom Selu, predstavlja Tamburaški orkestar  Kulturne udruge „Tomislav Franjić“ Kalinovac u kategoriji koncertni orkestar.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Uživali u plesnim izvedbama

FOTO/VIDEO Veselo je na plesnom spektaklu u Virju koji je okupio 800 natjecatelja iz cijelog svijeta

Ovog vikenda u Virju se održao pravi plesni spektakl! Naime, Virje je domaćin velikog međunarodnog plesnog natjecanja Croatian trophy te...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×