23.5 C
Koprivnica
Nedjelja, 19. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
dodjela priznanja

FOTO Svečano proglašeni najbolji đurđevački sportaši, Lea Pavlović i Marin Palaić glavni laureati
F

Priznanje za sportskog djelatnika 2019. godine pripalo je Mariju Lončariću iz Teniskog kluba Đurđevac.

Ne propustite

U obnovljenom đurđevačkom Domu kulture danas je upriličena već tradicionalna svečanost dodjele nagrada i priznanja najboljim sportskim pojedincima i ekipama grada Đurđevca za proteklu godinu. Nagrade današnjim dobitnicima svečano su uručili Asja Cestar i Zlatko Topolčić, prošlogodišnji dobitnici.

U kategoriji najuspješnije ženske sportske ekipe pobjedu je odnio ženski Rukometni klub Đurđevac. Kod muških, nagrada za najbolju ekipu pripala je juniorima đurđevačkog Graničara.

U kategoriji osoba s invaliditetom najuspješnija ženska sportska ekipa za 2019. godinu je ženska ekipa viseće kuglane, dok je u muškoj kategoriji najbolja muška ekipa u staznoj kuglani. Najuspješnija sportašica u kategoriji osoba s invaliditetom jest Mirjana Šandor, a sportaš Marijan Blaga.

Najuspješnija sportašica u 2019. godini je Lea Pavlović iz RK Đurđevac, a najuspješniji sportaš Marin Palaić iz NK Graničar Đurđevac.

Priznanje za sportskog djelatnika 2019. godine pripalo je Mariju Lončariću iz Teniskog kluba Đurđevac.

U kategoriji perspektivne mlade ekipe za 2019. godinu priznanja su primile sljedeće ekipe: Karate klub Đurđevac – KATA TEAM mlađi uzrasti – ženska ekipa, Karate klub Đurđevac – KATA TEAM mlađi uzrasti – muška ekipa, Nogometni Klub „Graničar“ Đurđevac – U-11, Rukometni klub Đurđevac – ekipa 2008. godišta i mlađe, Rukometni klub Đurđevac – mlada sportska ekipa 2010. godište i mlađe, Šahovski klub „Picok“ Đurđevac – kadetkinje i Teniski klub Đurđevac – ekipa do 10. godina.

U kategoriji mlade sportske nade za 2019. godinu priznanja su primili članovi Karate kluba Đurđevac – Petra Gašparec, Josip Pandur, Nika Pandur, Lucija Lauš, Ema Juričić i Mateja Prevedan. Iz Košarkaškog kluba Mladost mlade sportske nade su Benjamin Ivanov, Andrija Hrženjak, Luka Tomrlin i Karlo Zovko. Tu je i Petar Tudić iz Kuglačkog kluba Graničar Đurđevac. Iz Nogometnog kluba Graničar Đurđevac mlade sportske nade koje su primile priznanja su Ema Čikvar, Borna Grlica, Roko Hosi, Fran Kucel, Dominik Legradi, Marko Miklaušić Lovro Stankir, David Škurdija, Petar Šiptar i Miha Vukašinović. Iz Powerlifting kluba Ultimate tu je Marko Švaco. Iz Rukometnog kluba Đurđevac mladom nadom proglašene su Ana Adžaga i Natalija Paro. Iz Streljačkog kluba Radnik mlade sportske nade s priznanjima su Leon Lorber i Tin Treščec. Iz Šahovskog kluba Picok mlade sportske nade koje su primile priznanja su Ema Bevanda, Lana Plazek, Ognjen Domović i Matija Mihočka. Iz Teniskog kluba Đurđevac mlade sportske nade su Mia Robotić i Lucian Lacković.

Također, odlukom Upravnog odbora Zajednice sportskih udruga grada Đurđevca dodijeljene su nagrade za vrhunske rezultate na državnim i međunarodnim natjecanjima i promociju Grada Đurđevca Emi Bevanda, Magdaleni Muha, Mirjani Šandor, Marijanu Blagi i Ivici Vrabecu

Dodjeli su prisustvovali i dožupan Darko Sobota kojeg su ugostili gradonačelnik Đurđevca Hrvoje Janči i saborski zastupnik Željko Lacković, kao i ravnatelji škola i vrtića u Đurđevcu te mnoga sportska lica.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Druga ŽNL

FOTO Podravec slavio u derbiju i oteo Omladincu prvo mjesto, “petarde” padale na sve strane

Druga županijska nogometna liga jučer je pauzirala od utakmica, ali zato je danas bio bogat program na terenima. Derbi kola...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×