4 C
Koprivnica
Srijeda, 17. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
70 godina postojanja

FOTO Svečano proslavljene obljetnice Župe i župne crkve Budrovac
F

Ne propustite

Župa prigradskog naselja Budrovac ove godine slavi 70. obljetnicu Župe i župne crkve. Proslavi su se pridružile Crkva svete Katarine koja slavi 120 godina, Crkva svete Elizabete iz Čepelovca koja slavi 130 godina i Crkva Kraljice svete Krunice iz Budrovca koja također slavi 120 godina.

Svečana proslava započela je procesijom, a Svečanu misu u župnoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Budrovcu predvodio je biskup Josip Mrzljak.

Po završetku mise zbor mladih iz župe Budrovac i djeca iz područnih škola Čepelovac, Budrovac i Sirova Katalena sa svojim su učiteljicama uveličali ovu godišnjicu prigodnim programom. Nakon Svete mise slavlje se nastavilo uz druženje i blagdanski ručak u Društvenom domu u Budrovcu.

Članice Udruge žena Budrovac uredile su prostorije doma ručnim radovima te su pripremile kolače u suradnji s članovima Crkvenih odborima iz sva tri prigradska naselja pa su tako gosti mogli probati razne vrste slastica.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

UZBUNE I SLAVLJA U HRVATSKOJ SAHARI

FOTO/VIDEO Anđela Lenhard Antolin predstavila svoju knjigu priča za najmlađe inspiriranu đurđevačkim posebnostima

Anđela Lenhard Antolin, poznata đurđevačka novinarka u Gradskoj je knjižnici predstavila svoju knjigu priča za djecu "Uzbune i slavlja...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×