Modni kutak

FOTO Na Svečanoj sjednici Županijske skupštine prevladavale su klasične i elegantne, ali i proljetne, razigrane kombinacije

Melita Ivančić, županova desna ruka, odabrala je crno-bijelu haljinu s pepito uzorkom te velike srebrne naušnice za dozu glamura, dok su mobitel i notes u ruci znak da sve ide po protokolu.

17:30h
0
Foto: Matija Gudlin

Na današnjoj svečanoj sjednici Županijske skupštine, a povodom Dana Koprivničko-križevačke županije, održanoj u koprivničkom Domoljubu, okupile su se brojne osobe iz javnog života grada i županije.

Za ovu se prigodu valjalo dotjerati pa su tako dame odabrale uglavnom jednostavne i elegantne kombinacije. Prevladavala je nepogrešiva crna boja uz decentne detalje, ali pojedine su se dame odvažile i na razigrane proljetne uzorke.

Za oko nam je posebno zapela HDZ-ova Irena Jagarinec, koja je svoju kombinaciju isplanirala do posljednjeg detalja. Plavi sako idealno je iskombinirala s haljinom plavih i rozih nijansi te bež cipelama.

Melita Ivančić // Foto: Matija Gudlin

Melita Ivančić, županova desna ruka, odabrala je crno-bijelu haljinu s pepito uzorkom te velike srebrne naušnice za dozu glamura, dok su mobitel i notes u ruci znak da sve ide po protokolu.

Dobrotvorka Josipa Rasinec, aktivna u udruzi Latice, posebno se istaknula u tradicionalnoj kombinaciji s crvenim detaljima, koja podsjeća na narodnu nošnju, no daje moderan i neuobičajen štih.

Slikarica Gordana Špoljar-Andrašić u uvijek upečatljivoj traper jaknici zračila je sportskom elegancijom, a ispod je nosila bordo haljinu s plavim uzorkom.

Verica Rupčić, predsjednica Županijske skupštine, obukla je elegantnu crnoplavu haljinu ispod koljena, koju je upotpunila plavim sakoom.

Župan Darko Koren, u svom je nepogrešivom stilu, nosio elegantno tamnoplavo odijelo, koje je kombinirao s kravatom u crvenoj nijansi.

Ostale su dame, ali i gospoda, odabrali klasične komplete, haljine te odijela u svečanim tonovima.

čitam...