15.4 C
Koprivnica
Utorak, 18. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

FOTO Team-building Podravke Vegete – tri sata raftinga na Mrežnici
F

Ne propustite

Rukometašice Podravke Vegete u sklopu priprema za novu sezonu raznolikim sportskim sadržajima razbijaju monotoniju treninga u dvorani.

Tako je u četvrtak, 18. kolovoza, za njih organiziran rafting na Mrežnici u Donjem Zvečaju, preko putničke agencija Kanuking avantura, koja je organizirala ovaj slobodni dan rukometašica.

 

{vsig}sport/rukomet/08-2011/rafting-polazak{/vsig}

Polazak snimio: Ivo Čičin-Mašansker

Na raftingu je sudjelovalo 14 rukometašica na čelu s predsjednikom RK Podravke Krunoslavom Bešvirom, stručnim štabom (Neven Hrupec, Bojan Golub, Bojan Savić) i čak kancelarijskim osobljem (Zlatica Rušak, Snežana Patrčević).

Iz Donjeg Zvečaja autobus ih je odvezao do Generalskog stola i selu Keići nedaleko startnog mjesta. Tu su uzele potrebnu opremu za rafitng rijekom Mrežnicom u dužini 15 kilometara.

{vsig}sport/rukomet/08-2011/rafting-voznja{/vsig}

Događaje na vodi snimio: www.kanuking-avantura.hr

S obzirom na ljeto i niski vodostaj trasa je druge kategorije, a vozilo se sigurnim Colorado čamcima za sedam osoba. Na trasi je 12 sedrenih barijera, tj. manjih slapova. Vožnja pod takvim uvjetima trajala je oko tri sata, uz povremena stajanja radi kupanja i odmora.

{vsig}sport/rukomet/08-2011/rafting-povratak{/vsig}

Povratak snimio: Ivo Čičin-Mašansker

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

To je to

Tko ima bolji stil? Ove dvije zgodne frendice očaravaju, svaka ima svoj tajni adut

Zgodne frendice na špici su ovog vikenda privukle pozornost svojom bezbrižnom elegancijom. Kad bi morali i birat čiji nam se...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×