18.2 C
Koprivnica
Utorak, 28. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Bravo!

FOTO Teniski klub Koprivnica niže same uspjehe
F

Posebno treba istaknuti kako su se Barbara i Vito izborili nastup na državnom mastersu koji će okupiti najbolje igrače i igračice do deset godina iz cijele Hrvatske

Ne propustite

Završen je Hartmann kup, turnir iz kalendara HTS-a za djecu do 12 godina. Na turniru je nastupilo 50-ak natjecatelja od Splita, Rijeke, preko Zagreba do klubova naše natjecateljske regije.

Natjecanje se odvijalo u četiri kategorije, djevojčice i dječaci pojedinačno i u parovima. Na turniru je nastupilo i osam natjecatelja iz Teniskog kluba Koprivnica.

– U kategoriji djevojčica pojedinačno, pobijedila je Ana Cerović iz riječkog Kvarnera, pobjedom u finalnom susretu nad Martom Gregurina, dok su Ana i Marta u paru bile najbolje, pobijedivši u finalu Varaždinke Nelu Malner i Ivu Tuđan – poručuju iz Kluba.

Teniskli klub Koprivnica
FOTO: Teniskli klub Koprivnica

Spomenimo kako u kategoriji dječaka najbolji je bio Max Šenjug iz Zagreba pojedinačno, dok u paru s Ogrizek Jakovom iz Daruvara.

Također, na terenima TK Koprivnica odigran je i masters odbora Sjever za dječake i djevojčice do deset godina. Na turniru je nastupilo 16 najbolje rangiranih dječaka i djevojčica na rang listi odbora Sjever.

–  Titulu najboljeg kod dječaka odnio je Ogrizek Jakov iz TK Feniks iz Daruvara, dok je kod djevojčica najbolja bila Štajcar Ema iz TK Varteks iz Varaždina – rekli su iz Kluba.

Teniski klub Koprivnica predstavljali su: Belčić Barbara, Škvorc Hana, Dautanec Ana, Pavlović Paula i Markić Tesa kod djevojčica, te Treščec Vito i Bodalec Fran u konkurenciji dječaka.

– Kod djevojčica Barbara se plasirala na drugo mjesto, Hana je bila osma, Ana je zauzela 11. mjesto, Paula 12., dok je Tesa turnir završila na 14. mjestu. Kod dječaka Vito je osvojio treće mjesto, dok je Fran bio peti – nastavljaju.

Posebno treba istaknuti kako su Barbara i Vito izborili nastup na državnom mastersu koji će okupiti najbolje igrače i igračice do deset godina iz cijele Hrvatske.

 

Teniskli klub Koprivnica
FOTO: Teniskli klub Koprivnica
Teniskli klub Koprivnica
FOTO: Teniskli klub Koprivnica
Teniski klub Koprivnica
FOTO: Teniski klub Koprivnica

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Spremni na sve

FOTO Eksplozija kotlovnice u školi, požar, kašnjenje Hitne… Vatrogasci i ostale službe pokazale vrhunsku spremnost

Vatrogasci, policija, civilna zaštita, HGSS, Hitna pomoć, Crveni križ i druge hitne službe pokazale su vrhunsku spremnost tijekom pokazne...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×