BLAGDANI

FOTO Trgovački centar Lumini na Božićnom sajmu nudi raskošne poklone za vaše najdraže, Djed Božićnjak razveselit će najmlađe

U božićnom programu sudjeluje i igraonica Twister koja 21. prosinca sprema Božićni tulum, a 31. prosinca Mini doček nove godine u podne.

13:10h
0
Foto: Lumini

Božićni blagdani u Trgovačkom centru Lumini u punom su jeku, a vikend donosi mnoštvo zanimljivih aktivnosti. Od subote pa do Badnjaka na hodnicima centra održavat će se tradicionalni Božićni sajam na kojemu sudjeluje dvadesetak izlagača. Božićne lampice, raskošni ukrasi, igračke, zimske kapice i rukavice, ali i proizvodi od lavande, rakije, medne i mesne delicije te voće i cvijeće. Sve to čeka vas na Božićnom sajmu gdje možete izabrati poklončiće za obitelj i prijatelje i spremni dočekati razdoblje darivanja.

U centar Lumini stiže i Djed Božićnjak koji će se u subotu i nedjelju od 10 sati družiti s djecom i darivati ih slatkim poklonima. Djedica se vraća 21., 22. i 23. prosinca, a poseban program spremio je za sljedeću subotu 21. prosinca kada će Lumini postati poštanski ured Djeda Božićnjaka, gdje će sva djeca moći ispisati i poslati svoje božićne želje.

U božićnom programu sudjeluje i igraonica Twister koja 21. prosinca sprema Božićni tulum, a 31. prosinca Mini doček nove godine u podne. Tu je i Lumini FOTO Božić, natječaj koji traje do Badnjaka, u sklopu kojega možete osvojiti zaista vrijedne nagrade.

Foto: Lumini
Foto: Lumini
Foto: Lumini
Foto: Lumini

čitam...